Elektriker Holte - Autoriserede elektrikere på døgnvagt

Hos HHR El-teknik har vi mere end 30 års erfaring indenfor faget, så hvis du står og har brug for en elektriker i Holte, kan du være sikker på kvalitet, hvis du får udført arbejde af os. Vi kan både hjælpe, hvis det drejer sig om installation og renovering af forskellige belysningsmuligheder, alarmsystemer og kommunikationsmuligheder mm. 

Kontakt os

Vi rykker ud, hvad end det gælder privat eller erhverv, så vi er et alsidigt elektrikerfirma, der står klar til at hjælpe med vores ekspertise døgnet rundt. 

Det tilbyder vores elektrikerfirma

Der kan være behov for en elektriker i Holte på mange forskellige måder, og vi vil vove og påstå, at vi kan være behjælpelige med samtlige problemer eller opgaver for både private og erhvervskunder. 

Vi er specialiserede i fejlfinding, så hvis du oplever problemer med elektriciteten, og ikke selv kan lure, hvad der er gået galt, så kan vi med sikkerhed være behjælpelige med både at finde problemet og udføre løsningen. Det er også, hvis det gælder større el-installationer og netværk, så tøv ikke med at kontakte os. 

Du kan blandt andet også få glæde af vores kyndighed, når det kommer til gennemgang af el-installationer i lejligheder. 

Installation af overvågning og alarmer

Vi har stor erfaring med at installere overvågningssystemer og alarmer i både private boliger og erhverv. Vi har sågar en sikringsafdeling i firmaet, hvor en af vores medarbejdere med særlig ekspertise indenfor sikring, står for at rådgive vores kunder bedst muligt i deres muligheder for et trygt hjem.

Det kan være altafgørende for virksomheder og institutioner at have et ordentligt installeret alarmsystem, da det kan have en stærkt præventiv effekt på indbrud og hærværk. Vi vil derfor med glæde dele ud af vores ekspertise ved at sikre jeres bygninger og lignende med de bedste alarm- og overvågningssystemer. 

Som boligejer kan det også være essentielt at have et stabilt alarmsystem, hvis man er i risiko for at få indbrud. Vi tilbyder fordelagtige og gennemsigtige løsninger, hvor du ikke bliver bundet af dyre abonnementer eller uforudsete omkostninger. 

Du kan læse mere om alarm og sikring her. 

Vi rådgiver i energioptimering

Vi ønsker at bruge vores viden og erfaringer indenfor elektrikerfaget til at sikre den bedst mulige energioptimering for vores kunder. Vi tilbyder derfor rådgivning og gennemgang af boliger og erhvervsejendomme med fokus på energioptimering og modernisering. 

Du kan forvente en grundig gennemgang af dine elektriske installationer samt forslag til måder, hvorpå der kan moderniseres og energioptimeres. 

Det gælder særligt for større bygninger, at der kan være gode besparelser at opnå, da kredsløbet ofte kan effektiviseres af en autoriseret elektriker i Holte.

Kontakt os

Vi kan ikke vente med at høre fra dig og finde ud af, hvad vi kan gøre for dig som din foretrukne elektriker i Holte. Så tøv ikke med at tage kontakt enten via telefon 70 27 24 04 eller gennem formularen her på hjemmesiden. Hvis du har brug for akut hjælp udenfor den normale åbningstid, står vi også til rådighed gennem vores døgnvagt.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1000 kr.* inkl. moms (800 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.​
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​