Elektriker Valby - Autoriseret El installatør

Søger du en elektriker i Valby, der kan udføre el-tekniske opgaver af enhver karakter? Hos HHR El-Teknik favner vores kompetencer bredt. Om du har brug for hjælp til en mindre el-installation eller søger rådgivning og eksekvering af et større installationsprojekt, står vores dygtige team af erfarne elektrikere klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Mere end 30 års erfaring

Når du vælger vores elektriker Valby til udførelse af din opgave, om den er af mindre eller større omfang, kan du være sikker på, at du får udført et stykke kvalitetsarbejde, da vores el installatør har masser af erfaring og stor viden og stærke kompetencer inden for faget.

Det betyder ligeledes, at vores elektrikerfirma også gerne varetager både små som store projekter, herunder installation af belysning, kommunikationssystemer, overvågning med mere, samt større projekter, som renovering eller modernisering af hele eller dele af elnetværk. Så træk gerne på os, næste gang du har brug for hjælp til strømmen. 

Lad vores elektriker klare opgaven i Valby

Vores kompetencer favner vidt og bredt, og derfor kan vi helt sikkert også komme dig til assistance, når uheldet er ude, eller der er brug for fornyelse. Vi tilbyder nemlig:

Og meget mere. Læs mere om vores priser, eller opret en serviceaftale, hvis du kunne tænke dig, at det var den samme elektriker, der kom forbi dig i Valby, hver gang der skal laves tjek eller reparationer.

Et elektrikerfirma med miljøet for øje

Når vores elektriker tager turen fra vores lokaler i Gentofte til Valby, vil det være i en miljøvenlig bil, som er udvalgt netop på grund af dens grønne kompetencer. Derudover sørger vi altid for at bruge de mest miljøvenlige og bæredygtige materialer, når vi udfører vores opgaver, og så sorterer og afskaffer vi naturligvis også vores materialer på korrekt vis.

Du kan derfor være sikker på, at et besøg fra os ikke vil være belastende for vores miljø, men snarere en mulighed for dig til at sætte et godt præg på vores alle sammens fremtid. Vores elektriker Valby vil naturligvis også kunne være behjælpelig med rådgivning i bæredygtige muligheder for dine elløsninger, herunder belysning.

Få fat i vores elektriker Valby

Går du med drømme om at renovere eller modernisere din bolig eller dine lokaler, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vores el installatør eller elektriker påtager sig gerne din opgave, så du får den bedst mulige løsning af højeste kvalitet

Tøv endelig ikke med at kontakte os vedrørende dit projekt, stort som småt, hvis du har brug for en elektriker Valby, vi vil med glæde hjælpe. Du kan kontakte vores elektrikerfirma ved enten at kontakte os på telefon, eller skrive til os på e-mail: info@hhr.dk Det er også muligt at kontakte os direkte på vores hjemmeside via vores kontaktformular.

Her kan du beskrive, hvad du har brug for hjælp til, og så kan vi komme med et uforpligtende tilbud.

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser: 

Faste tilbud på kerneydelser

1000 kr.* inkl. moms (800 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.​
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​