Installation af IHC-løsninger i hele København

Spar penge på din el-regning med intelligent lysstyring 

Mere end 30 års erfaring

Vores mange år i branchen har givet os en bred vifte af kompetencer.

El-tjek/El-syn

Vi er specialister i gennemgang af el-installationer i lejligheder.

Specialister i fejlfinding

Vi er eksperter i diagnostisering af fejl i større el-installationer og netværk.

Intelligent lysstyring med Zensehome

Hos HHR El-teknik tilbyder vi installation af det smarte lysstyringssystem kaldet Zensehome. Med Zensehome får man intelligent lysstyring, der nemt kan installeres på det eksisterende netværk af ledninger.

Zensehome er et system til styring af elnettet i boligen, og giver brugeren mulighed for at tilpasse blandt andet lysdæmpning, gruppering af lamper og automatisk tænd/sluk funktion alt efter behov. 

Med Zensehome får man en utroligt fleksibel løsning uden, at der skal fræses nye ledninger ind i væggen. Dette betyder at dette er den perfekte løsning til boligejere, der ønsker at overgå til et intelligent system uden efterfølgende at skulle renovere.

Systemet fungerer ved at eksisterende kontakter og stik skiftes ud med Zensehome moduler, der gennem ledningsnettet kan kommunikere med hinanden. Ved hjælp af et stykke software installeret i modulerne kan man via computeren, eller sin smartphone, styre alle de enheder der er forbundet med netværket.

Foruden de fordele, der er i forhold til styring af lyset kan systemet bidrage betydeligt til at nedbringe el-forbruget, eftersom man nemt at monitorere forbruget på de forskellige stik, og dermed identificere de enheder, der bruger unødigt meget strøm.  

Kontakt os

Du kan forhøre dig om muligheden for at få installeret Zensehome i dit hjem ved at ringe til os på telefon: 70272404

Vi tilbyder også:

Få et uforpligtende tilbud på  IHC-installationer

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud - læs mere her.

Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek for lejligheder

1000 kr.* inkl. moms (800 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.​ (Dette er ikke "Villa" Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores ydelser, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave kan vi kontaktes via telefon eller gennem formularen her på siden.

Ring til os på telefon: 70272404 eller på ml@hhr.dk