Elektriker Amager - Autoriseret elektrikerfirma med døgnvagt

Hos HHR El-teknik er du sikker på at få hjælp af et elektrikerfirma, hvor kvalitet altid er den højeste prioritet. Vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan, når vi kan, og derfor tilbyder vi også hjælp døgnet rundt. Så hvis du akut står om natten eller i weekenden og har brug for en elektriker på Amager, så tøv ikke med at ringe til os. Vi er altid klar til at hjælpe med vores døgnvagt.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

30 års erfaring med el-installationer

Vi har over 30 års erfaring, og derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af kompetencer. Vi er specialister og eksperter i fejlfinding og diagnosticering af fejl i større el-installationer og netværk, så vi kan hurtigt finde en løsning på netop dit problem.

Vi kan hjælpe med klassiske el-opgaver, såsom montering og tilslutning af belysning, og installation er stikkontakter og afbrydere, samt større projekter i forbindelse med renovering og modernisering.

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp af en elektriker Amager til noget bestemt, eller ønsker rådgivning vedrørende et større eller mindre projekt. Vi kommer gerne til dig!

God samvittighed med et miljøbevidst elektrikerfirma på Amager

Udover at være specialister i el-installationer og el-rådgivning, så har vi også fokus på at være så grønne som muligt. Miljøbevidsthed er en essentiel del af måden, vi driver vores firma på. Vi kører blandt andet i miljøvenlige køretøjer, bruger så miljøvenlige materialer som muligt og afskaffer vores affald korrekt.

El-tjek, rådgivning, alarmer og meget mere

Hvis du leder efter en effektiv elektriker Amager, der kan hjælpe dig med dine opgaver, så er vi klar. Vi hjælper både private og erhverv med små og store projekter, samt udfører el-tjek og el-syn af lejligheder.

Her hos HHR El-teknik har vi stor erfaring med installation og alarmer til både private og erhverv. Vi står altid klar til at rådgive dig og hjælpe med at skabe tryghed i dit hjem eller virksomhed.

Derudover tilbyder vi også levering og installering af en lang række DUKA one-modeller, der kan sikre et bedre indeklima i hjemmet eller virksomheden.

Lige meget hvad du ønsker hjælp til, så er vi klar til at hjælpe med de bedste løsninger og rådgiver gerne alt fra små til store projekter. Læs blandt andet også mere om eller opsætning og installation af dørtelefoner

Find elektrikerfirma Amager i dag

Tøv endelig ikke med at kontakte os vedrørende dit projekt, stort som småt, hvis du har brug for en elektriker Amager, vi vil med glæde hjælpe. Vi kommer gerne til dig.

Du kan kontakte vores elektrikerfirma ved at kontakte os på telefon eller e-mail. Ellers er det også muligt at kontakte os via vores kontaktformular her på siden.

Her kan du beskrive, hvad du har brug for hjælp til, og så kan vi komme med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København