El-installations rådgivning

Rådgivning omkring energioptimering og modernisering

Kontakt os

Få gennemgået dine el-installationer

Hos HHR El-teknik tilbyder vi rådgivning i forbindelse med energioptimering og modernisering af el-installationer i boliger og erhvervsbygninger.

Står du foran et større renoveringsprojekt kan du tage os med på råd omkring, hvilke installationer der er mest passende til omstændighederne, og hvor der eventuelt kan foretages effektiviseringer i forhold energiforbruget.

Fra vores base i Gentofte dækker vi hele København, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, Østerbro inkluderet. Vi kommer også ud til Hellerup, Holte, Charlottenlund, Valby, Lyngby, Herlev, Ballerup, Greve, Brønshøj, Brøndby, Nørrebro, Glostrup, Nordvest og omegn.

Ring og book et rådgivningsmøde på telefon: Kontakt os for at høre mere på telefon 70 27 24 04 eller gennem kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder også

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Amager, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​