Om HHR El-teknik

Læs mere om virksomheden og vores garantiordning

Fokus på kvalitet og tilfredse kunder

Hos HHR El-teknik er kvalitet altid i højsædet. Vi arbejder ud fra det perspektiv at skabe veltilfredse kunder, der kommer tilbage og har lyst til at anbefale os til andre.

Gazelle virksomhed

Vi mener at vores høje kvalitets-standarder og gode service har været kernen i vores hurtige vækst, og har bidraget til, at vi ad flere omgange er blevet udnævnt til Gazelle virksomhed af Børsen.

KLS-Kvalitetsledelses-System

HHR El-teknik bliver i overensstemmelse med​ bekendtgørelse om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed løbende kontrolleret af Lekon.

Lekon er en kontrolinstans godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, der holder os til ansvar for, at vi har et velfungerende KLS-kvalitetsledelses-system. KLS-systemet i HHR El-teknik har til formål at sikre vores kvalitetsstyring af firmaet og ikke mindst arbejdet hos vores kunder.

Kontakt os

Garantiordning

Vores medlemskab af TEKNIQ giver vores kunder en sikkerhed og garanti for dét arbejde, vi udfører. Vi er dækket af ELFO Garantien, der er en garantiordning for el-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000 inkl. moms.​

 

Miljøbevidsthed

Miljøbevidsthed er en essentiel del af måden vi driver vores firma på. Vi har et stort fokus på at bruge så miljøvenlige materialer som muligt, og sørger for at vi i hele vores arbejdsprocess har et fokus på at være så grønne som muligt.

Dette fokus betyder blandt andet at vi kører i miljøvenlige køretøjer og sorterer og afskaffer vores affald korrekt.

Samarbejdspartnere

HHR El-Teknik har et solidt samarbejde med faste kompetente partnere. På baggrund af dette kan tilbyde hovedentrepriser.

Design Ellis & Ellis ApS
www.ellisellis.dk​

Murermester Anders Damgaard Nielsen ApS
​www.damgaardbyg.dk/​​

Tømrermester CC-gruppen ApS
www.cc-gruppen.dk​

Junkbusters ApS (“Afhentning af affald”)
www.junkbusters.dk​​

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​