Elektriker Ballerup - Hjælp fra autoriseret elektrikerfirma

HHR El-teknik er en elektriker Ballerup, som står klar klar til at hjælpe dig med dine projekter. Vi tilbyder mange forskellige former for service og el-installationer i Storkøbenhavn, så kontakt gerne vores mester og hør mere. 

Kontakt os

Vores elektriker firma består af et fast team af autoriseret personale, der går til alle opgaver med præcision og dedikation, store som små. Hos os finder du elektrikere med mere end 30 års erfaring, og du kan altid forvente top professionelt arbejde og sparring. 

Vi har gennem vores mange års erfaring opbygget en bred vifte af kompetencer, og tør godt love, at vi kan løse selv de mest kringlede opgaver.

Hvad kan du forvente af en elektriker Ballerup?

Er du på udkig efter en mester, der ved hvad vedkommende laver, skal du ikke lede længere. Vores elektrikere udfører alle sammen kvalitetsarbejde og går aldrig på kompromis med deres opgaver.

Vores ekspertise gør sig særligt gældende inden for følgende opgaver:

  • Renovering og modernisering af elnetværk – skal vi tjekke dine el-installationer igennem? 
  • Belysning – skal vi hjælpe dig med installationen?
  • Kommunikationssystemer – driller dørtelefonen, eller trænger du til en ny?
  • Overvågning – skal du have hjælpe til at sætte kameraer op?

Få sparring til dit kommende projekt

Skal du igang med et nyt projekt, kan det være en god idé at få sparring sideløbende fra et autoriseret elektriker firma. Vi står klar med rådgivning til alle slags projekter, eksempelvis energioptimering og modernisering af el-installationer. 

HHR El-teknik er en elektriker Ballerup, der gennem utallige projekter for diverse kunder er særligt skarpe på optimering, renovering og modernisering. 

Vores kompetente elektrikere tilbyder derfor gerne sparring, og du er altid velkommen til at tage fat i os med dine spørgsmål, så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Kontakt os for mere information

Lyder vi som en elektriker Ballerup, der kunne være noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på på telefon 70272404 eller på info@hhr.dk

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​