Elektriker Brøndby - pålidelig og autoriseret elektriker

Står du og mangler en autoriseret elektriker Brøndby, er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder mange forskellige services, og har en bred vifte af kompetencer. Lad os hjælpe dig med både store og små opgaver. 

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Hvem er vi?

Hos HHR El-teknik vil vi gerne være din foretrukne elektriker Brøndby. Vi står klar til at hjælpe med både små og store opgaver, og har mange års erfaring. 

Vi har gennem vores arbejde udarbejdet en lang række forskellige kompetencer, der gør os knivskarpe på mange forskellige områder. Du kan her se en liste over de service, vi tilbyder: 

Dette er kun et udpluk af de opgaver, vi gerne løser for dig, og du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, hvis du ønsker et tilbud på din opgave. 

Vi er en elektriker Brøndby, man kan regne med.

Få hjælp af autoriseret elektrikerfirma

Vores kunders ønsker er vores første prioritet, og vi stræber altid efter at imødekomme dine ønsker. Hos os kan du altid forvente service i øverste klasse, da vores team består af autoriserede elektrikere, der tager deres arbejde meget seriøst.

Vi er et elektrikerfirma med en lang række værdier, der er omdrejningspunktet for vores virksomhed. Se mere om vores kvalitet og miljøordning.

Få gode råd og sparring

Vi er ikke blot en klassisk elektriker Brøndby, og hjælper derfor ikke kun til med det fysiske arbejde, men står også gerne til rådighed, når det kommer til sparring og gode råd. 

Vi er klar over, hvor drilske nogle el-opgaver kan være, og sidder derfor klar til at vejlede dig på bedst mulig vis. Det er vigtigt at gøre el-arbejde rigtigt, og vi gør derfor en dyd ud af levere gode og håndgribelige råd.

Elektriker Brøndby på døgnvagt

Der kan opstå pludselige og akutte problemer alle steder, og derfor sidder vi klar med døgnservice, skulle du have brug for dette. Vores døgnvagt er klar til at rykke ud, skulle du have brug for det. 

Dette gælder også udenfor normal åbningstid, så du altid kan være tryg, skulle uheldet være ude, og strømmen går eller lignende. Vi er eksperter i fejldiagnosticering, og får hurtigt rettet op på tingene.

Kontakt os

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København