Elektriker Charlottenlund - Autoriseret elektrikerfirma

HHR El-teknik er autoriseret elektriker i Charlottenlund, der hjælper til med både små og store el-opgaver. Vi er et elektrikerfirma med mange års erfaring og besidder derfor også en bred vifte af kompetencer. 

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Hjælp at hente i alle døgnets timer

Der kan være mange grunde til at tilkalde en elektriker; måske du står og skal have lavet et eftersyn, måske er det noget mere akut. Uanset, om det er et strømsvigt, der driller, eller om det er en mindre opgave, står en elektriker klar til at hjælpe i alle døgnets timer. 

Vores døgnvagt kan rykke ud til dig, når som helst. Så hvis du mangler en elektriker Charlottenlund, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Elektriker Charlottenlund tilbyder

Vi tilbyder mange forskellige former for services, både når det kommer til større eftersyn af el-netværk, eller selv hvis du ‘bare’ skal have hjælp til at sætte dørtelefonen op. Vi tager imod alle opgaver med et smil og er ikke bange for en udfordring. 

Du kan altid forvente at få autoriseret elektriker hjælp og service, helt i top. Vi stræber efter at imødekomme vores kunders behov og yder vores bedste, hver eneste gang. Vi er stolte af vores håndværk, hvilket afspejler sig i vores arbejde. 

Andre typer af hjælp

Hos HHR El-teknik tilbyder vi ikke kun fysisk hjælp, men står også klar med sparring og vejledning. Er du gået i stå med et projekt, eller mangler du inspiration til at komme i gang, giver vi gerne vores syn på sagen. 

Du kan herudover altid kontakte os. Mangler du en elektriker Charlottenlund eller fx i København til renovering af el-netværk, installation af alarmsystemer eller overvågning, installation af belysning eller noget helt andet, skal du endelig bare kontakte os.

Se mere og bliv klogere på vores kompetenceområder og serviceaftaler her på siden.

Elektriker Charlottenlund du kan regne med

Er du nysgerrig på vores arbejde? Ring til os eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så kontakter vi dig med et tilbud hurtigst muligt. 

Sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt os

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København