Elektriker Hvidovre - Elektrikerfirma med døgnvagt

Skal du bruge hjælp til installation af el, rådgivning i forbindelse med renovation eller har du brug for akut hjælp til problemer i dine el-installationer? Så står vi klar hos HHR El-teknik døgnet rundt til at sende en autoriseret elektriker Hvidovre ud til dig.

Kontakt os

Vi har mere end 30 års erfaring, og derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af services og hjælpe dig med de fleste opgaver – både store som små. Vi er specialister i fejlfinding, hvilket betyder, at vi hurtigt kan diagnosticere problemet i el-installationen eller netværket, og derefter hurtigt løse det for dig. Hvis problemet opstår uden for normal åbningstid, i weekenden eller om natten, så står vores døgnvagt klar til at rykke ud. 

Få hjælp af en specialiseret elektriker i Hvidovre

Som autoriseret elektrikerfirma kan vi hjælpe dig med det meste. Vi er specialister i el-tjek, så hvis du står og skal sælge din lejlighed, kan vi udføre et el-syn af lejligheden, herunder eltavler, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og meget mere, så du er sikker på, at der er styr på el-installationerne inden salget.

Vi tilbyder mange forskellige services og vores ekspertise spænder bredt. Så hvad en der er tale om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi hurtigt være behjælpelige. Vi kan blandt andet tilbyde vores hjælp til:

Hvis ikke du ser din specifikke opgave på listen, så er der ingen grund til bekymring. Dette er blot nogle af de services, vi tilbyder, men vi kan hjælpe med de fleste el-installationer. Hvis du leder efter en autoriseret elektriker i Hvidovre til noget bestemt, så tøv ikke med at kontakte os. 

Få gennemgået dine el-installationer af autoriseret elektrikerfirma

Hos HHR El-teknik løser vi ikke bare de problemer, der opstår. Vi er også klar til at rådgive dig om optimering og effektivisering af el-installationer i boliger og erhvervsbygninger. 

Du kan også tage fat i en elektriker Hvidovre, hvis du står foran et større renoveringsprojekt, eller skal til at bygge nyt fra bunden. Så kan vi sammen kigge på, hvilke el-installationer, der passer dine behov bedst, eller hvor der eventuelt kan foretages effektiviseringer i forhold til energiforbruget.

Akut hjælp med en døgnvagt fra HHR El-teknik

Hvis skaden sker, og el-installationerne bryder sammen midt om natten, i weekenden eller uden for normal åbningstid, så står vores døgnvagt klar til at hjælpe dig. Du har altså mulighed for at få hjælp af en autoriseret elektriker Hvidovre døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

Kontakt en elektriker Hvidovre i dag

Vi arbejder altid med høj kvalitet som vores første prioritet, og ud fra det perspektiv at skabe tilfredse kunder, der vælger os igen og igen, samt anbefaler os til andre. 

Hvis du leder efter et autoriseret elektrikerfirma til at hjælpe, så kontakt os i dag, det er helt uforpligtende.

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser: 

Faste tilbud på kerneydelser

1000 kr.* inkl. moms (800 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.​
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​