Elektriker Hvidovre - Elektrikerfirma med døgnvagt

Skal du bruge hjælp til installation af el, rådgivning i forbindelse med renovation eller har du brug for akut hjælp til problemer i dine el-installationer? Så står vi klar hos HHR El-teknik døgnet rundt til at sende en autoriseret elektriker Hvidovre ud til dig.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Vi har mere end 30 års erfaring, og derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af services og hjælpe dig med de fleste opgaver – både store som små. Vi er specialister i fejlfinding, hvilket betyder, at vi hurtigt kan diagnosticere problemet i el-installationen eller netværket, og derefter hurtigt løse det for dig. Hvis problemet opstår uden for normal åbningstid, i weekenden eller om natten, så står vores døgnvagt klar til at rykke ud. 

Få hjælp af en specialiseret elektriker i Hvidovre

Som autoriseret elektrikerfirma kan vi hjælpe dig med det meste. Vi er specialister i el-tjek, så hvis du står og skal sælge din lejlighed, kan vi udføre et el-syn af lejligheden, herunder eltavler, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og meget mere, så du er sikker på, at der er styr på el-installationerne inden salget.

Vi tilbyder mange forskellige services og vores ekspertise spænder bredt. Så hvad en der er tale om opgaver til privat eller erhverv, så kan vi hurtigt være behjælpelige. Vi kan blandt andet tilbyde vores hjælp til:


Hvis ikke du ser din specifikke opgave på listen, så er der ingen grund til bekymring. Dette er blot nogle af de services, vi tilbyder, men vi kan hjælpe med de fleste el-installationer. Hvis du leder efter en autoriseret elektriker i Hvidovre til noget bestemt, så tøv ikke med at kontakte os. 

Få gennemgået dine el-installationer af autoriseret elektrikerfirma

Hos HHR El-teknik løser vi ikke bare de problemer, der opstår. Vi er også klar til at rådgive dig om optimering og effektivisering af el-installationer i boliger og erhvervsbygninger. 

Du kan også tage fat i en elektriker Hvidovre, hvis du står foran et større renoveringsprojekt, eller skal til at bygge nyt fra bunden. Så kan vi sammen kigge på, hvilke el-installationer, der passer dine behov bedst, eller hvor der eventuelt kan foretages effektiviseringer i forhold til energiforbruget.

Akut hjælp med en døgnvagt fra HHR El-teknik

Hvis skaden sker, og el-installationerne bryder sammen midt om natten, i weekenden eller uden for normal åbningstid, så står vores døgnvagt klar til at hjælpe dig. Du har altså mulighed for at få hjælp af en autoriseret elektriker Hvidovre døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

Kontakt en elektriker Hvidovre i dag

Vi arbejder altid med høj kvalitet som vores første prioritet, og ud fra det perspektiv at skabe tilfredse kunder, der vælger os igen og igen, samt anbefaler os til andre. 

Hvis du leder efter et autoriseret elektrikerfirma til at hjælpe, så kontakt os i dag, det er helt uforpligtende.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København