Elektriker Køge - Dit foretrukne elektrikerfirma i byen

Behøver du hjælp fra en elektriker i Køge til montering, installation eller el-tjek? Hos HHR El-teknik har vi stor erfaring med en lang række af opgaver, og derfor kan vi også med sikkerhed hjælpe dig. Lad os være din foretrukne el installatør.

Se vores +750 anmeldelser her

elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte

Kontakt os

Lad os hjælpe dig

Vi kommer dagligt rundt i hele Hovedstadområdet og omegn, men sjældent forbi Køge. Men vi er altid åbne for el projekter. Tag kontakt til os, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad dine muligheder er i dit område. Både når du behøver rådgivning og akut hjælp.

En el installatør nær dig

Skal du finde et elektrikerfirma nær dig i Køge, så kan du med fordel søge i dit lokalområde. Om du skal vælge at se efter en el installatør eller en elektriker, afhænger det af, hvad det er for en type opgave, du skal have udført.

Som elektrikerfirma dækker vi over både en dygtig gruppe elektrikere, men også flere el installatører, der kan hjælpe med et væld af opgaver. Vi på tager os nemlig jævnligt, hvis ikke dagligt, opgaver som: 

Samt større opgaver der specifikt kræver ekspertise fra en el installatør. Skal du have hjælp fra en elektriker i Køge? Måske vi kan være din eksperthjælp.

El installatør Slagelse

Din elektriker i Køge

Behøver du vores elektriker i Køge, er du mere end velkommen til at række, for at rådføre dig om specifikke opgaver eller for at indhente tilbud. Du finder os ofte i nærliggende byer som Greve, Roskilde og Glostrup.

Du kan komme i kontakt med os per telefon: +45 70 84 80 33, samt per mail: info@hhr.dk, skulle du have brug for det. Du er også velkommen til at indhente et tilbud på din specifikke opgave ved hjælp af vores kontaktformular her.

Læs om de forskellige medier vi bliver nævnt i her

FAQ

Hvor finder jeg en god elektriker i Køge?

Du kan flere steder i Køge finde en dygtig elektriker, der kan hjælpe dig med netop det, du behøver assistance til. Ofte behøver det dog hverken at være den bedste eller mest fordelagtige løsning for dig at vælge et lokalt elektrikerfirma. Få også tilsendt tilbud udenbys fra.

Hvad kan en elektriker i Køge hjælpe med?

En god elektriker i Køge kan hjælpe med diverse elopgaver, såsom montering af hårde hvidevare, som køleskab, installation og montering af belysning, stikkontakter og ventilation, men også andre lignende opgaver. Større opgaver udføre af en el installatør.

Hvad er forskellen på en elektriker og en el installatør?

En elektriker kan udføre mange typer af elopgaver, men en el installatør kan hjælpe med både større og mere tekniske opgaver. En el installatør har en to år længere uddannelse i netop lovgivning og mere avancerede systemer. Tal med fagfolk for at finde den rette til opgaven.

Hvad koster en elektriker i Køge?

Alt afhængigt af opgaven, eller det antal timer, som elektrikeren bruger hos dig, kan du forvente en timepris på alt fra 300 til 900 kr i Køge. Du kan med fordel indhente tilbud hos flere elektrikere, hvis du ønsker den bedste pris eller det bedste tilbud ift. produktet.

Kontakt os og hør nærmere. Ring på telefon: 70 84 80 30. Eller læs mere, på vores side om el-installation.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København