Elektriker Nørrebro - Dit autoriserede elektrikerfirma

Hvis du har brug for hjælp fra en elektriker på Nørrebro til et serviceeftersyn, opsætning af elnet eller noget tredje, så kan du være sikker på, at vores elektrikerfirma er klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud døgnet rundt med vores døgnvagt, så hvis du akut har brug for en autoriseret elektriker, uden for normal åbningstid, griber vi hurtigt ind.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Få hjælp af autoriseret elektrikerfirma på Nørrebro

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi gør en dyd ud af at levere god service i høj kvalitet, uanset tidspunktet på døgnet. Der er ingen opgaver, der er for store eller små for os, og vi sender med glæde en autoriseret elektriker Nørrebro ud til dig. 

Hvis du skal til at renovere eller bygge nyt, så vil vi meget gerne hjælpe med rådgivning, udskiftning eller installation af el-netværk, så du kan optimere dit energiforbrug bedst muligt. 

Elektriker Nørrebro, der kan hjælpe dig med:

Vi kan hjælpe med de fleste opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til dine el-installationer af et autoriseret elektrikerfirma på Nørrebro. Vores kompetencer og fagområder favner bredt. Vi tilbyder blandt andet vores service inden for:


Dette er blot få af de opgaver, vi løser hver dag, og du er mere end velkommen til at kontakte os, via vores kontaktformular, hvis du ønsker et tilbud på din opgave. 

Din kvalitetsbevidste elektriker på Nørrebro

Hos HHR El-teknik er vi utroligt kvalitetsbevidste omkring vores arbejde, og vi bruger derfor kun materialer af første klasse, så du kan forvente et perfekt slutresultat, som du er tilfreds med, hver gang. Som autoriseret elektriker bruger vi kun gode materialer, så dine nye el installationer holder i mange år frem.

Vi går også op i at skabe en grønnere fremtid, så derfor kan du være sikker på, at vi fokuserer på vores materialer, vores transportmuligheder og brug af kemikalier, så vores affald bliver så miljøvenligt som muligt. 

Få hjælp døgnet rundt af en elektriker Nørrebro

Hvis uheldet er ude, og strømmen går midt om natten eller uden for normal åbningstid, så rykker vi også ud med vores døgnvagt. Du bliver altid mødt af en dygtig og kompetent elektriker Nørrebro, lige meget hvilket tidspunkt på døgnet, vi besøger dig. Vi er eksperter i at diagnosticere fejlen, så vi hurtigt kan løse den, og du igen kan føle dig tryg i dit hjem. 

Kontakt os via vores kontaktformular i dag, hvor du kan beskrive opgaven for os, og så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Prisbevidst elektriker

Er du i tvivl om, hvad en elinstallation eller el-montering koster? Eller hvad et el-tjek koster? Hvis du mangler et overblik over disse priser, kan du her finde en prisliste. Vi ønsker gennemsigtighed i vores arbejde og herunder også vores priser. Med vores døgnvagt rykker vi også ud til akutte situationer uden for normal åbningstid – hvilket dog har en anden pris.

Priserne på vores arbejde afhænger af, hvad du skal have lavet, samt hvor længe den pågældende elektriker på Nørrebro skal være til stede. På vores hjemmeside kan du også finde en uddybende forklaring på, hvad der er inkluderes i priserne.

Find elektriker Holbæk her. 

Hvorfor skal du vælge HHR El-teknik?

Med en autoriseret elektriker på Nørrebro, kan du være sikker på kvalitet, og vi gør os umage med vores arbejde fra start til slut. Vi ønsker en åben og gennemsigtig dialog med vores kunder, så alle parter føler sig godt tilfredse, og inkluderet i arbejdet. 

Vi løser alle slags opgaver, store som små, og der findes ingen løse ender, når det kommer til vores elektrikerfirma. 

Du skal vælge os, hvis:

  • Du ønsker en autoriseret elektriker på Nørrebro
  • Du ønsker løsninger og arbejde af høj kvalitet
  • Du ønsker et grønt elektrikerfirma
  • Du ønsker en god pris

Kontakt os

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København