Elektriker Vanløse - hjælp fra autoriseret elektrikerfirma

HHR El-teknik er et autoriseret elektrikerfirma i Vanløse, der tilbyder hjælp på alle tidspunkter af døgnet. Vi står klar til at hjælpe med mange forskellige former for services, så tag endelig fat i os, når el-installationerne eller andet skal fixes. 

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Vi hjælper til med opgaver i alle størrelser, så du kan altid tage fat i os og få et uforpligtende tilbud. Vi består af et fast team af elektrikere, og er stolte over, at have mere end 30 års erfaring bag os. Dette har givet os mange forskellige kompetencer, og vi har stor ekspertise inden for fejlfinding og installationer af netværk. 

Du kan altid forvente professionel hjælp fra en elektriker Vanløse, for vi tager vores kunder og deres udfordringer meget seriøst, og vi gør vores ypperste for at yde den bedste service. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som specialister i fejlfinding og diagnosticering af fejl i installationer og netværk, kan vi hurtigt finde en løsning på dit problem. Vores mere end 30 års erfaring giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af kompetencer og opgaver i vores elektrikerfirma. 

Hvis du står og skal bruge et el-tjek eller el-syn inden fra- eller indflytning i lejlighed af en elektriker Vanløse, så er vi også specialiserede i dette. Derudover tilbyder vi også vores hjælp og ekspertise inden for følgende områder:


Hvis du ønsker besøg af en autoriseret elektriker Vanløse til dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os, også selvom din opgave ikke er på listen ovenfor. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe med det fleste opgaver, store som små. 

Få akut hjælp døgnet rundt af en elektriker Vanløse

Hvis skaden opstår om natten, i weekenden eller uden for åbningstid, og du akut har brug for hjælp til dine el-installationer af et autoriseret elektrikerfirma, tilbyder vi også vores hjælp døgnet rundt med vores døgnvagt. Så er du hurtigt kørende igen.

Vi står klar med rådgivning og meget mere

Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis der er problemer med el-installationerne eller netværket, men vi kan også tilbyde dig rådgivning. 

Hvis du skal i gang med et større renoveringsprojekt eller skal til at bygge fra bunden, kan du kontakte HHR El-teknik, og få fat i en autoriseret elektriker i Vanløse, der er klar til at hjælpe jer. Det kan både være i forbindelse med, hvilke installationer, der passer bedst til jeres behov, eller hvor i hjemmet, der kan foretages forbedringer eller effektiviseringer i forhold til energiforbrug.

Kontakt autoriseret elektrikerfirma i dag

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en elektriker Vanløse, så kan du kontakte os allerede i dag. Udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, ring til os eller send en mail på info@hhr.dk. Vi glæder os til at hjælpe og rådgive dig. 

Leder du efter en elektriker på Amager, Vesterbro eller i Hellerup, tilbyder vi selvfølgelig også vores services der.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København