VI HAR DØGNVAGT!

Kvalitet

Hos HHR El-teknik er kvalitet altid i højsædet.

Mere end 30 års erfaring

Vores mange år i branchen har givet os en bred vifte af kompetencer.

El-tjek/El-syn

Vi er specialister i gennemgang af el-installationer i lejligheder.

Specialister i fejlfinding

Vi er eksperter i diagnostisering af fejl i større el-installationer og netværk.

Hos HHR El-teknik er kvalitet altid i højsædet. Vi arbejder udfra det perspektiv at skabe veltilfredse kunder, der kommer tilbage og har lyst til at anbefale os til andre. Vi udfører som udgangspunkt vores opgaver med høj kvalitet og behandler folk, som vi selv har lyst til at blive behandlet.

Sikkerheds-Kvalitets-Styringssystem

HHR El-teknik bliver i overensstemmelse med​ bekendtgørelse om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed løbende kontrolleret af Lekon. Lekon er en kontrolinstans godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, der holder os til ansvar for, at vi har et velfungerende SKS system. SKS systemmet i HHR El-teknik har til formål at sikre vores kvalitetsstyring af firmaet og ikke mindst arbejdet hos vores kunder.

Garantiordning

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for dét arbejde, vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret ELFO Garanti, der er en garantiordning for el-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og el-installatører.

Garantiordningen gælder kun for arbejde, der er udført af medlemmer af ELFO. Se derfor for en sikkerheds skyld efter el-mærket eller spørg installatøren.​

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen dækker udgifter op til og med kr. 150.000,00 inkl. moms.​​

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan klage over el-arbejde og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

Hvad kan man klage over?

En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for el-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke el-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.​

Læs mere http://www.tekniq.dk ​og www.el-vvs-anke.dk

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud - læs mere her.

Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek for lejligheder

1000 kr.* inkl. moms (800 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.​ (Dette er ikke "Villa" Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores ydelser, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave kan vi kontaktes via telefon eller gennem formularen her på siden.

Ring til os på telefon: 70272404 eller på info@hhr.dk