Elektriker Århus - Vælg det rette elektrikerfirma nær dig

Skal du bruge en elektriker i Århus, der kan hjælpe dig med mindre eller større elopgaver. Hos HHR El-teknik har vi mange års erfaring inden for faget, som gør os både dygtige og kompetente. Vi hjælper gerne til, både dag og nat, som dit foretrukne elektrikerfirma.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Vi har desværre rigtig lang vej til Smilets By, og derfor kan vi heller ikke være dine eksperter i Århus. Vi vil dog hjertens gerne hjælpe dig frem til et godt valg af el installatør, når du skal have nye installationer, eller et godt elektrikerfirma, der kan hjælpe med både små og store sager.

Lidt om os

HHR El-teknik er et erfarent elektrikerfirma, der altid sætter kvalitet og tilfredshed højt på dagsordenen. Derfor er det også vigtigt for os, at vores kunder får opfyldt netop de ønsker, de har.

Som autoriseret el installatør hjælper vi både med de små opgaver, som montering og installation af belysning, alarmsystemer og tilkobling af hårde hvidevarer, men også med større projekter, som installation af nyt relæ eller hele elnetværk.

Kontakt os for at høre mere.

Den rette elektriker i Århus

Det kan være svært at vurdere, hvad der er det rette valg af elektriker, når man ikke har forstand på de,t og heller ingen anbefalinger har fra venner eller familie i Århus.

Vores primære råd vil altid være at se på, hvad virksomheden før har lavet, hvilke kompetencer de har, samt sammenligne, hvad du skal have lavet, og hvad de kan tilbyde dig i Århus.

Læs mere om elektriker Roskilde eller elektriker Amager.

FAQ

Hvor findes den bedste elektriker Århus?

Det er svært at sige, hvilken elektriker i Århus, der er bedst. Der findes mange gode, som hver især har gode kompetencer. Mange anmeldelser siger, at Den Jyske Elektriker er rigtigt dygtige til deres arbejde, men match altid med din opgave og dine forventninger.

Hvad er forskellen på en elektriker og en el installatør?

Forskellen på en elektriker og en el installatør ligger i, at installatøren har en videreuddannelse, som giver dem kompetencerne til at håndtere og udføre større og mere komplekse opgaver. En elektriker klarer normalt de lidt mindre projekter og monteringsopgaver.

Hvordan vælger man den rigtige elektriker Århus?

Det er altid vigtigt at se på, hvad ens behov er, inden man vælger en elektriker i Århus. Hvad forventer du? Hvad har du brug for? Hvad kan elektrikeren levere? Har de de rette kompetencer? Alt dette er godt at overveje, inden du kontakter et elektrikerfirma.

Hvor findes en elektriker døgnvagt i Århus?

Rigtig mange elektrikerfirmaer i Århus har døgnvagt, som kan hjælpe dig med at reparere strømmen eller få gang i relæet, hvis det ikke virker. Blandt andet Frederiksbjerg El og Saabye El har begge døgnvagt.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København