Elektriker Frederiksberg - El installatør med døgnvagt

Leder du efter en elektriker Frederiksberg, som kan være dig behjælpelig med både service af eksisterende elnetværk og akut døgnvagt, når uheldet er ude. Vores elektrikerfirma, HHR El-teknik er autoriseret el installatør, og klarer alle opgaver inden for el.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Lad os hjælpe dig

Hvad end du måtte have brug for hjælp til, så kan vores elektriker på Frederiksberg helt sikkert være dig behjælpelig. Vi tilbyder nemlig vores assistance på alle tider af døgnet, hvad end der måtte være brug for en akut døgnvagt, eller hvad du end måtte have brug for hjælp til, så kan en autoriseret elektriker fra HHR El-teknik helt sikkert komme dig til hjælp. Vi tilbyder nemlig vores assistance på alle tider af døgnet, hvad end der måtte være brug for en akut døgnvagt, eller et aftalt el-tjek, kan vi bistå alle opgaver herunder.

Vores elektriker mester er nemlig særligt uddannede i at håndtere små såvel som større opgaver inden for installation, tjek, vedligeholdelse og renovation. Derfor kan vi også hjælpe dig, som elinstallatør, når større eller mindre dele af dit elnetværk skal udskiftes eller opdateres, samt klare mindre opgaver som installering af en ny dørtelefon.  

Hos HHR El-teknik udfører en autoriseret elektriker Frederiksberg serviceydelser i mange forskellige størrelser og omfang. Vi tilbyder blandt andet opsætning af alarmer, el-tjek, samt udfører rådgivning, hvis ønsket.

Hvilke installationer kan vi tilbyde?

Hos HHR El-teknik kan vores brede ekspertise og store erfaring tilbyde dig en bred vifte af opgaver og services. Nogle af dem inkluderer:

  • Installation af ventilation og klimastyring
  • Montering og tilslutning af belysning
  • Installation af HPFI-relæ
  • Installation af DUKA One
  • Installation af kommunikationsløsninger
  • Installation er stikkontakter og afbrydere
  • Montering og tilslutning af alarmer og overvågning

… og mange, mange flere. Ingen opgaver er for store eller små til os, og en elektriker Frederiksberg kan hjælpe med det meste. Hvis du ikke ser din opgave på listen, så tøv ikke med at kontakte os, for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Autoriseret elektriker til opsætning af din dørtelefon

Står du og mangler hjælp til opsætning af ny dørtelefon, så vil en autoriseret elektriker fra HHR El-teknik meget gerne hjælpe dig. Vores elektrikerfirma har mere end 30 års erfaring med installation af adgangskontrolanlæg og -systemer. Vi gør os både inden for porttelefoner og dørtelefoner.

HHR El-teknik tilbyder sikring af privat eller erhverv på Frederiksberg

Som en ny service hos HHR El-teknik, har vi udvidet vores forretning og tilføjet en afdeling, som tilbyder sikring af dit private hjem eller erhvervslokaler, alt afhængig af behovet. Vores elektriker Frederiksberg har mange års erfaring, inden for denne branche.

Hos HHR El-teknik har vi en ambition om at fokusere på installationer til fornuftige priser. Vores el-afdeling og sikrings-afdeling arbejder tæt sammen og giver derfor muligheden for konkurrencedygtige priser mod andre udbydere. Det betyder for dig, som kunde hos os, at vi tilbyder gode priser og højt kvalitetsarbejde fra vores elektriker mester. 

Vores elektrikerfirma leverer løsninger, der, så vidt det er muligt, lever op til dine forventninger. Om det er i privaten eller på arbejdspladsen, så sørger vi for at finde den bedste løsning i samarbejde med dig. Vi tilbyder mange forskellige former for sikringsinstallationer

I forbindelse med installationer af videoovervågning, tilbyder vi muligheden om at monitorere kameraerne via en App. 

Find vores elektriker på Frederiksberg

Selvom vi har til huse på Lyngbyvej i Gentofte, så tager vi gerne den korte tur til Frederiksberg, når du behøver hjælp fra vores autoriseret elektriker eller elinstallatør. Dette gælder naturligvis også, hvis der er tale om et akut tilfælde, hvor der er brug for en døgnvagt i enten de sene aftentimer eller de tidlige morgentimer.

Du kan med fordel oprette en serviceaftale hos os, hvis du ønsker, at det skal være vores autoriserede elektriker, der skal komme ud og lave service i din bolig på Frederiksberg. Læs mere om vores serviceaftaler her.

Akut elektriker Frederiksberg

Hvis uheldet er ude, og du har brug for en akut elektriker Frederiksberg, så står vi også klar til at hjælpe. Hvis dine el installationer svigter uden for vores normale åbningstider, så kan du altid føle dig sikker.

Vores elektriker på Frederiksberg står altid klar til at rykke ud, så du ikke skal stå alene med problemet, hvis strømmen er gået, noget af elektronikken er gået i stykker, eller hvis du har brug for et elsyn af dit eksisterende netværk.

Find også vores elektriker Vesterbro her.

Kvalitetsbevidst elektriker på Frederiksberg

Hos HHR El-teknik er vi ikke bare din foretrukne elektriker Frederiksberg, vi er også din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Når du vælger os, så kan du være sikker på et perfekt slutresultat hver gang. Vi er yderst kvalitetsbevidste omkring vores arbejde, og vi bruger kun materialer af bedste kvalitet, så du kan forvente, at dine el installationer holder i mange år frem. 

Vi gør en stor dyd ud af at levere den bedst mulige kundeservice, og derfor vil du som kunde, hos os, altid føle dig hørt. Vi går meget op i, at der er en åben kundedialog, samt gennemsigtighed i vores arbejde.

Autoriseret elektriker og el installatør

Har du ikke helt styr på, hvad en elinstallation eller elmontering koster? Bare rolig, hos hhr elteknik har du mulighed for at finde en prisliste over hvad de givne områder vil koste dig og din situation. Hvis der opstår en akut situation uden for normale arbejdstimer, så er vi også til at kontakte om nattetimerne, så du hurtigst muligt at få hjælp til din el-teknik.

Prisen er varierende, alt efter hvad du skal have lavet, samt hvor længe den pågældende elektriker skal være til stede. Derudover vil du på hhr hjemmeside, under prislister, også kunne finde en uddybende forklaring på, hvad der indgår i priserne og hvordan det hænger sammen timemæssigt.

Kontakt os

Sammen med dig kan vi finde den bedste løsning på dit projekt. Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, eller hvad en elektriker Frederiksberg fra HHR El-teknik kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København