Elektriker Frederiksberg - El installatør med døgnvagt

Leder du efter en elektriker Frederiksberg, som kan være dig behjælpelig med både service af eksisterende elnetværk og akut døgnservice, når uheldet er ude. Vores elektrikerfirma, HHR El-teknik er autoriseret el installatør, og klarer alle opgaver inden for el.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig

Hvad end du måtte have brug for hjælp til, så kan vores elektrikerfirma helt sikkert være dig behjælpelig. Vi tilbyder nemlig vores assistance på alle tider af døgnet, hvad end der måtte være brug for en akut døgnvagt, eller hvad du end måtte have brug for hjælp til, så kan vores autoriseret elektriker helt sikkert være dig behjælpelig. Vi tilbyder nemlig vores assistance på alle tider af døgnet, hvad end der måtte være brug for en akut døgnvagt, eller et aftalt el-tjek, kan vi bistå alle opgaver herunder.

Vores elektriker mester er nemlig særligt uddannede i at håndtere små såvel som større opgaver inden for installation, tjek, vedligeholdelse og renovation. Derfor kan vi også hjælpe dig, som elinstallatør, når større eller mindre dele af dit elnetværk skal udskiftes eller opdateres, samt klare mindre opgaver som installering af en ny dørtelefon.  

Hos HHR El-teknik udfører vores elektriker på Frederiksberg, serviceydelser i mange forskellige størrelser og omfang. Vi tilbyder blandt andet opsætning af alarmer, el-tjek, samt udfører rådgivning, hvis ønsket.

Autoriseret elektriker til opsætning af din dørtelefon

Står du og mangler hjælp til opsætning af din nye dørtelefon, så vil vores autoriseret elektriker fra HHR El-teknik meget gerne hjælpe dig. Vores elektrikerfirma har mere end 30 års erfaring med installation af adgangskontrolanlæg og -systemer. Vi gør os både inden for porttelefoner og dørtelefoner. 

Hos os har du mulighed for at få et skræddersyet tilbud alt afhængig af, hvilken form for serviceydelse, inden for opsætning af dørtelefon, vores autoriseret elektriker skal udføre for dig. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på siden. 

HHR El-teknik tilbyder sikring af privat eller erhverv på Frederiksberg

Som en ny service hos HHR El-teknik, har vi udvidet vores forretning og tilføjet en afdeling, som tilbyder sikring af dit private hjem eller erhvervslokaler, alt afhængig af behovet. Vores autoriseret installatør har mange års erfaring, inden for denne branche. 

Hos HHR El-teknik har vi en ambition om at fokusere på installationer til fornuftige priser. Vores el-afdeling og sikrings-afdeling arbejder tæt sammen og giver derfor muligheden for konkurrencedygtige priser mod andre udbydere. Det betyder for dig, som kunde hos os, at vi tilbyder gode priser og højt kvalitetsarbejde fra vores elektriker mester. 

Vores elektrikerfirma leverer løsninger, der, så vidt det er muligt, lever op til dine forventninger. Om det er i privaten eller på arbejdspladsen, så sørger vi for at finde den bedste løsning i samarbejde med dig. Vi tilbyder mange forskellige former for sikringsinstallationer

I forbindelse med installationer af videoovervågning, tilbyder vi muligheden om at monitorere kameraerne via en App. 

Find vores elektriker på Frederiksberg

Selvom vi har til huse på Lyngbyvej i Gentofte, så tager vi gerne den korte tur til Frederiksberg, når du behøver hjælp fra vores autoriseret elektriker eller elinstallatør. Dette gælder naturligvis også, hvis der er tale om et akut tilfælde, hvor der er brug for døgnservice i enten de sene aftentimer eller de tidlige morgentimer.

Vores elektriker på Frederiksberg står altid klar til at rykke ud, så du ikke skal stå alene med problemet, hvis strømmen er gået, noget af elektronikken er gået i stykker, eller hvis du har brug for et elsyn af dit eksisterende netværk.

Du kan med fordel oprette en serviceaftale hos os, hvis du ønsker, at det skal være vores autoriserede elektriker, der skal komme ud og lave service i din bolig på Frederiksberg. Læs mere om vores serviceaftaler her. 

Autoriseret elektriker og el installatør

Vores serviceområde spænder vidt og bredt, både hvad angår opgaver og serviceområde. Vi kommer nemlig gerne forbi både mere eller mindre akut til din bolig, hvis du skulle bo i Gentofte, på Østerbro eller i Charlottenlund.

Vi tilbyder et væld af muligheder for service, herunder: 

  • Installation af belysning
  • El-tjek med tilstandsrapport
  • Installation af overvågning og alarmer
  • Døgnservice
  • Installation af sikringer
  • Opsætning af dørtelefoner
  • Installation af kommunikationsløsninger

Samt mange andre opgaver. Tag kontakt til os på mail info@hhr.dk eller telefon 70 27 24 04, hvis du vil høre mere om dine muligheder, vores fagområde, eller hvis du ønsker et tilbud på netop din opgave.

Kontakt vores elektrikerfirma i dag

Behøver du hjælp fra vores elektrikerfirma på Frederiksberg, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Vi lægger nemlig gerne vejen forbi dig og din bolig eller dine lokaler, når behovet opstår.

Du kan nemt kontakte os gennem vores kontaktformular, hvor du kan vedhæfte billeder og beskrive din opgave, eller du kan få fat i os på telefonen eller per mail: info@hhr.dk.

Læs også om Smiley Håndværk Din Garanti her på siden.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Vi tilbyder også

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​