Elektriker Vesterbro - Autoriserede elektrikere i København

Har du akut brug for en døgnvagt elektriker på Vesterbro, eller leder du efter et elektrikerfirma, der kan hjælpe med mindre eller større el-opgaver? Vores kompetencer favner bredt, og vores brede erfaring gør, at vi nemt og hurtigt kan finde en løsning på dit problem. Med HHR El-teknik er du altid sikret kvalitetsarbejde, hvad end det er for privat eller erhverv.

Kontakt os

Elektrikerfirma - Specialister i fejlfinding

Vi er specialiserede i at udføre el-tjek og el-syn, samt eksperter i diagnosticering af fejl i større el-installationer og netværk. Alle vores el-installatører er autoriserede, og vi er altid fokuserede på at levere arbejde af høj kvalitet og effektivitet. Vores mange år og mange kompetencer, gør os i stand til at tilbyde en bred vifte af el-opgaver, samt en døgnvagt. Vi tilbyder blandt andet:

  • Montering og tilslutning af belysning
  • Installation af stikkontakter og afbrydere
  • Montering og tilslutning af alarmer og overvågning
  • Installation af ventilation og klimastyring
  • Opsætning og installation af dørtelefoner


Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til noget bestemt, eller bare gerne vil høre mere om vores ydelser og services, som vores elektriker Vesterbro kan tilbyde.

El-installation, rådgivning og meget mere

Vi ønsker at hjælpe så godt vi kan, og derfor tilbyder vi også, udover klassisk el-installation, rådgivning om eksempelvis energioptimering og modernisering. Hvis du for eksempel skal til og i gang med et større renoveringsprojekt, eller bygger fra bunden, så kan du kontakte vores elektrikerfirma.

En elektriker Vesterbro vil altid være klar til at rådgive omkring, hvilke installationer, der passer bedst til jer, eller hvor der kan fortages effektiviseringer i forhold til jeres energiforbrug.

Døgnvagt elektriker Vesterbro

Hvis uheldet er ude, og du akut har brug for vores service om aftenen, natten eller i weekenden, så er vi også klar til at assistere dig med en døgnvagt. Vi hjælper med en elektriker på Vesterbro på alle tider af døgnet, så du kan være hurtigt kørende igen.

Elektriker Vesterbro med mere end 30 års erfaring

Tøv endelig ikke med at kontakte os vedrørende dit projekt, stort som småt, hvis du har brug for en elektriker Vesterbro, vi vil med glæde hjælpe. Du kan kontakte vores elektrikerfirma ved enten at kontakte os på telefon, eller skrive til os på e-mail: info@hhr.dk Det er også muligt at kontakte os direkte på vores hjemmeside via vores kontaktformular.

Her kan du beskrive, hvad du har brug for hjælp til, og så kan vi komme med et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​