Elektriker Vesterbro - Autoriserede elektrikere i København

Har du akut brug for en døgnvagt elektriker på Vesterbro, eller leder du efter et elektrikerfirma, der kan hjælpe med mindre eller større el-opgaver? Vores kompetencer favner bredt, og vores brede erfaring gør, at vi nemt og hurtigt kan finde en løsning på dit problem. Med HHR El-teknik er du altid sikret kvalitetsarbejde, hvad end det er for privat eller erhverv.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Elektrikerfirma - Specialister i fejlfinding

Vi er specialiserede i at udføre el-tjek og el-syn, samt eksperter i diagnosticering af fejl i større el-installationer og netværk. Alle vores el-installatører er autoriserede, og vi er altid fokuserede på at levere arbejde af høj kvalitet og effektivitet. Vores mange år og mange kompetencer, gør os i stand til at tilbyde en bred vifte af el-opgaver, samt en døgnvagt. Vi tilbyder blandt andet:

  • Montering og tilslutning af belysning
  • Installation af stikkontakter og afbrydere
  • Montering og tilslutning af alarmer og overvågning
  • Installation af ventilation og klimastyring
  • Opsætning og installation af dørtelefoner

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til noget bestemt, eller bare gerne vil høre mere om vores ydelser og services, som vores elektriker Vesterbro kan tilbyde.

El-installation, rådgivning og meget mere

Vi ønsker at hjælpe så godt vi kan, og derfor tilbyder vi også, udover klassisk el-installation, rådgivning om eksempelvis energioptimering og modernisering. Hvis du for eksempel skal til og i gang med et større renoveringsprojekt, eller bygger fra bunden, så kan du kontakte vores elektrikerfirma.

En elektriker Vesterbro vil altid være klar til at rådgive omkring, hvilke installationer, der passer bedst til jer, eller hvor der kan fortages effektiviseringer i forhold til jeres energiforbrug.

Døgnvagt elektriker Vesterbro

Hvis uheldet er ude, og du akut har brug for vores service om aftenen, natten eller i weekenden, så er vi også klar til at assistere dig med en døgnvagt. Vi hjælper med en elektriker på Vesterbro på alle tider af døgnet, så du kan være hurtigt kørende igen.

Elektriker Vesterbro med mere end 30 års erfaring

Tøv endelig ikke med at kontakte os vedrørende dit projekt, stort som småt, hvis du har brug for en elektriker Vesterbro, vi vil med glæde hjælpe. Du kan kontakte vores elektrikerfirma ved enten at kontakte os på telefon, eller skrive til os på e-mail: info@hhr.dk Det er også muligt at kontakte os direkte på vores hjemmeside via vores kontaktformular.

Her kan du beskrive, hvad du har brug for hjælp til, og så kan vi komme med et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

Andre steder, som vi yder vores service:

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København