Elektriker Hellerup - Autoriseret elektrikerfirma nær dig

Lad en autoriseret elinstallatør og elektriker i Hellerup hjælpe dig, når der er problemer med elarbejde. Med et elektrikerfirma nær dig, kan du være sikker på, at tingene lynhurtigt kommer i orden. Vi tilbyder ligeledes døgnservice, så vores døgnvagt kan tage et kig på dit problem, selv i nattetimerne.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Vi kommer dig til hjælp - døgnet rundt

Der kan være mange grunde til, at du står og har brug for hjælp fra en elektriker i Hellerup. Måske er det et helt almindeligt serviceeftersyn, du skal bruge hjælp til, eller måske er det noget mere akut, hvor strømmen er gået, eller der er problemer med el’en på en anden måde.

Uanset hvad problemet skulle være, kan du være sikker på, at vores elektrikerfirma står der i løbet af ingen tid. Vi gør nemlig en dyd ud af at være på pletten, når vores kunder har brug for det. Derfor vil vores elektriker naturligvis også komme dig til assistance i Hellerup, hvis uheldet skulle være ude midt om natten. Her griber vores døgnvagt ind, hurtigt.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

Find hjælp hos vores elektriker i Hellerup

Vores elektriker vil altid være dig til assistance i Hellerup, selvom vi har til huse i Gentofte. Den korte tur er nemlig intet problem for os, heller ikke i de sene aftentimer eller tidligere morgentimer, hvor skaden lige så vel kan forekomme.

Du kan med andre ord være sikker på, at vores døgnservice også gælder i Hellerup, når du har brug for den. Tag derfor kontakt til vores elektriker døgnvagt, når behovet opstår, så vi sammen kan få dig hurtigt igennem dine el-problemer.

Vores elektrikerfirma gør en dyd ud af at levere en god service af høj kvalitet på alle ugens dage, hele døgnet rundt, og derfor vil en autoriseret elektriker, der kommer på visit om natten, være lige så kompetent og dygtig, som den, el installatør, som besøger dig i dagtimerne til installation eller el-tjek.

Vores elektrikerfirma tilbyder

Vores fagområde og kompetencer spænder bredt, og derfor kan du også være sikker på, at vi kan hjælpe med netop din opgave i Hellerup. Vores elektriker har nemlig prøvet lidt af hvert. Så har du brug for hjælp til noget af følgende, så tag kontakt til os. Vi tilbyder nemlig: 

  • Installation af kommunikationsløsninger
  • Installation af sikringer
  • Installation af alarmer og overvågning
  • El-syn og servicetjek med tilstandsrapport
  • Døgnservice
  • Installation af belysning

Og mange andre opgaver. Så står du med en stor renovation for hånden, eller mangler du hjælp til en mindre reparation eller et el-tjek, så tøv endelig ikke med at tage fat i vores elektrikerfirma. Find vores priser her. 

Du kan nemt kontakte os gennem vores kontaktformular, hvor du kan vedhæfte billeder og beskrive din opgave, eller du kan få fat i os på telefon 70 84 80 31 eller per mail: info@hhr.dk.

Autoriseret elektriker mester med døgnvagt i Hellerup

Vi ved, at det ikke er sjovt at stå i situationen, hvor strømmen er gået, og slet ikke, når det er mørkt udenfor. Derfor har vores elektrikerfirma naturligvis også døgnvagt, så vi altid kan komme dig til assistance, når det ser allermest sort ud.

Det er vigtigt for os, at du føler tryk i dit eget hjem, og derfor kommer vi også så hurtigt vi kan, når du ringer til vores døgnvagt, uanset tidspunktet på dagen. Det kan være en udfordring at få dagens gang til at fungere, når der ikke er noget strøm.

Uden strøm er der ikke mulighed for at tænde lyset, lave mad i ovnen og andre ting, som er nødvendige for at have en almindelig hverdag. Derfor er det også vigtigt at have et system, der virker. Vores elektriker mester kommer gerne ud og laver et autoriseret tjek af dit relæ, inden skaden sker, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

Læs også om elektriker Østerbro.

Autoriseret elinstallatør

Der kan være utrolig svingende kvalitet i udførelsen af el arbejde, men hos HHR El Teknik elektrikerfirma får du altid en autoriseret elinstallatør ud, så du kan være sikker på, at din opgave udføres på bedst mulig vis. 

Vores el installatør går ikke før arbejdet er færdiggjort, og du som kunde er fuldt tilfreds. Vores kunders holdning vægter altid højest i vores arbejde, og du kan derfor trygt stole på, at vi lytter og reagerer, hvis du skulle have særlige ønsker til en opgave.

Elektriker Hellerup nær dig

Mangler du hjælp til en el opgave eller andet, kan du med fordel vælge en HHR elektriker Hellerup nær dig. Vi opererer nemlig forskellige steder i landet, og du skal derfor endelig tage fat i os, hvis du mangler hjælp til en opgave. 

Elektrikerfirma for alle

Vi ønsker at være et elektrikerfirma for alle, både når det kommer til pris og lokation. Det er selvfølgelig steder, der er for langt væk fra os at tage til, men vi står stadig til rådighed med vejledning.

Vi opererer med faste priser, så du som kunde ved, hvor meget en opgave koster, og der ikke opstår uventede overraskelser. 

Elektriker til renovering og installation

Går du med planen om at få udskiftet det gamle elnetværk, måske fordi det er forældet, fordi du oplever problemet med det, eller fordi du bare ønsker noget nyt og smart, som passer til dine behov, kan du med fordel kontakte vores elektrikerfirma i Hellerup.

Vi har stor erfaring med både renovering af eksisterende netværk, men også opsætning og installation af nye relæer og netværk. Derfor kan du med fordel bruge vores elektriker til både de små og store opgaver. Ingen opgaver er for små eller for store for os.

Hvad end det er nye lysudtag, installation af overvågning eller alarmsystem, renovering af det gamle netværk eller installering i en helt ny bolig, så kan du være sikker på, at vores evner rummer dette. Læs meget mere om vores kompetenceområder og serviceaftaler her på siden. Lad en autoriseret elektriker om de elektriske sager. 

Se også strømpriser time for time her. 

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

Vi er også til at kontakte på sociale medier, som Facebook, Instagram eller Linkedin.

Mikkel, indehaver
Elektriker

Oliver, indehaver
Elektriker

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København