Elektriker Østerbro - Tilbud fra autoriseret elinstallatør

Skal du igang med et nyt projekt, og leder du i den forbindelse efter en elektriker Østerbro? Hos HHR El-teknik står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder døgnvagt, autoriseret elinstallatør, hjælp til akut service og mere. Kontakt vores elektriker firma for mere information.

Se vores +750 anmeldelser her

elektriker Østerbro
elektriker Østerbro
elektriker Østerbro

Kontakt os

Vi tilbyder el-installation, døgnvagt og akut service på Østerbro og i hele Storkøbenhavn, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har et fast team af elektrikere ansat, og du kan derfor være sikker på, at der møder en erfaren og autoriseret elinstallatør op. Vi har mere end 30 års erfaring, og du kan altid se frem til professionel behandling. 

Vi har en bred vifte af erfaringer, og der er stort set ingen opgaver, vi ikke kan løse. Vi har gå-på mod og lader os ikke skræmme af en udfordring. Hvis du har brug for en akut elektriker Østerbro, rykker vores døgnvagt også ud uden for normale åbningstider for at hjælpe dig.

Kontakt os på 70 27 24 04 eller mail: info@hhr.dk.

Hvad tilbyder en autoriseret elektriker Østerbro?

Uanset hvilket projekt du står overfor, er du velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. 

Vi er stolte over, at kunne kalde os specialister i både gennemgang af el-installationer i husstande og i generel diagnosticering af fejl i netværk og el-installationer. 

Vi er et elektrikerfirma som tilbyder mange forskellige former for services, og vores ekspertise spænder bredt. Skal du have hjælp til at installere alarmer og andre former for sikring i dit hjem, eller er det kommunikationsmuligheder, som dørtelefoner der driller, hjælper vi også gerne til med dette. 

Herudover tilbyder vi hjælp til renovation og installation af belysningsmuligheder af forskellige former.

Kontakt os på 70 27 24 04 eller mail: info@hhr.dk.

Hvilke el installationer tilbyder vi?

Din lokale elektriker Østerbro fra HHR El-teknik står klar til blandt andet at tilbyde dig følgende opgaver:

  • Montering og tilslutning af alarmer og overvågning
  • Installation af ventilation og klimastyring
  • Installation af kommunikationsløsninger
  • Installation af stikkontakter og afbrydere

… og mange, mange flere opgaver. Ingen opgaver er for store eller små, så hvis du ikke ser din opgave på listen, så kontakt os endelig. Hos HHR El-teknik kan vi også rådgive, så hvis du ønsker rådgivning eller hjælp fra en autoriseret elinstallatør Østerbro, står vi også klar med det.

Er du i tvivl om et projekt?

Vi er en autoriseret elektriker Østerbro, der tilbyder rådgivning i forbindelse med diverse projekter eksempelvis i forhold til energioptimering og modernisering af el-installationer i både boliger og erhvervsbygninger. 

Vores elektriker firma hjælper derfor gerne til med sparring, og du er velkommen til at kontakte os for råd til de bedste og mest passende installationer, eller hvordan du bedst muligt effektiviserer dit energiforbrug. 

elektriker Østerbro

Hvad adskiller os fra et andet elektrikerfirma?

Vi er stolte over det arbejde og de services, vi tilbyder, og har vundet flere priser som årets håndværker. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og går til hver opgave med stor omhu. 

Vi har respekt for vores fag, og er klar over, hvor besværlige og tidskrævende dårlige el-installationer kan være. Vi gør derfor altid vores ypperste for at løse vores opgaver på en enkel og overskuelig måde, der efterlader det bedst mulige resultat. 

Vi ønsker altid at gøre vores kunder tilfredse, og kvalitet er derfor i højsædet hos os.

Læs mere om garantiordning.

Hos HHR El-teknik er miljøbevidsthed en fast del af vores elektrikerfirma, og vi har derfor implementeret de mest miljøvenlige tiltag alle mulige steder, når du får besøg af en autoriseret elektriker Østerbro.

Dette kommer til udtryk gennem hele firmaet, startende med mindsettet hos hver enkelt medarbejder, til vores valg af materialer, transport, afskaffelse af affald og syn på kemikalier. Læs mere om miljøbevidsthed.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger elektriker firma?

Der er en række kriterier, der er vigtige at være opmærksom på, når du skal vælge elektriker Østerbro. Der er nemlig stor forskel på den kvalitet, forskellige steder leverer, hvilket har stor betydning for det endelige resultat. 

Det kan derfor være en god idé at tage en snak med firmaets mester, så du kan fornemme, hvem du indgår et samarbejde med. Mange steder tilbyder billig service, hvilket kan virke fristende, men som man ofte skal være påpasselig med. 

Hos HHR er vi stolte over det arbejde, vi leverer, og vi mener selv, at vores priser afspejler det færdige resultat. Vi tilbyder service til en pris, de fleste kan være med på, og går aldrig på kompromis med det endelige resultat. 

Du kan trygt vælge os, som dit elektriker firma, og vores mester står klar til at tage en snak, når det passer dig.

Autoriseret elektriker Østerbro - hvad vil det sige?

Et andet kriterium, der er vigtigt at have for øje, når du skal vælge elektriker Østerbro, er, hvorvidt der er tale om et autoriseret firma eller ej. Bag denne titel ligger der en stor tryghed for kunden, som kan være sikker på, at det pågældende firma opfylder betingelserne for installatørloven.

Herudover betyder titlen, at elektrikeren/firmaet er faglært, dvs. har en uddannelse inden for elektrikerfaget, har gået mindst 4 år på erhvervsskole og herefter 2 års overbygning på installatøruddannelsen som elinstallatør.

Din lokale kvalitetsbevidste elektriker

Ud over at være din foretrukne elektriker Østerbro, så kan du også være sikker på at vi er enormt kvalitetsbevidste omkring vores arbejde, så du kun kan forvente et perfekt slutresultat hver gang. Hos HHR El-teknik bruger vi kun materialer af første klasse, så du kan forvente, at vores arbejde, og dine el installationer holder i mange år frem. 

Ud over vores yderst kvalitetsbevidste arbejde, så gør vi også en stor dyd ud af at levere den bedst mulige kundeservice. Derfor vil du som kunde hos os altid føle dig hørt, da vi altid sætter kunden forrest i vores projekter. Her kan du altid forvente en åben kundedialog og gennemsigtighed i vores arbejde.

Akut elektriker Østerbro

Hos HHR står vi klar med akut elektriker Østerbro hjælp, da vores døgnvagt sidder klar til at rykke ud i alle døgnets timer. Står du med et pludseligt opstået problem, skal du derfor aldrig frygte, at du ikke kan få den rette hjælp. 

En autoriseret elektriker Østerbro er altså klar til at hjælpe døgnet rundt, hvis uheldet er ude, og du har brug for hjælp til dine elinstallationer uden for vores normale åbningstider. På den måde kan du altid føle dig sikker. Vores elektriker firma ligger i Gentofte, og derfor kan vores døgnvagt hurtigt rykke ud til dig, når det gælder. 

Du kan se vores tider og udkaldstillæg her.

Mærk forskellen med en autoriseret elinstallatør

Det er vigtigt at vælge et elektriker firma, du har tillid til, da dårligt udført el-arbejde kan være noget rod, som giver store og uoverskuelige konsekvenser på sigt. 

Hos HHR får du altid en autoriseret elinstallatør ud, hvilket betyder, at du er sikret en god kvalitet af arbejde. Vi går ikke fra en opgave, før alle parter er fuldt tilfredse, og du er derfor altid i sikre hænder hos. 

Elektriker Østerbro for alle

Det kan være dyrt at få lavet ordentligt el-arbejde, dog gør vi hos HHR vores ypperste for at have priser, som alle kan være med på.

Det kan være decideret farligt, hvis der er sjusk med el-installationerne, og du skal derfor altid bruge faglært personale til at ordne el, som eksempelvis en elektriker Østerbro.  

Vi arbejder med faste priser, så du ikke pludselig står med en regning, du ikke kan overskue. Vi arbejder altid med stor gennemsigtighed, så du som kunde føler, at du er med i processen fra start til slut.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 70 27 24 04 eller på info@hhr.dk.

Sammen finder vi den bedste løsning på dit projekt.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Vi er også til at kontakte på sociale medier, som Facebook, Instagram eller Linkedin.

Mikkel, indehaver
Elektriker

Oliver, indehaver
Elektriker

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København
elektriker Østerbro