Elektriker Østerbro - Find det bedste tilbud her

Skal du igang med et nyt projekt, og leder i den forbindelse efter en elektriker Østerbro? Hos HHR El-teknik står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Vi tilbyder el-installation og service i hele Storkøbenhavn, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har et fast team af elektrikere ansat, og du kan derfor være sikker på, at der møder en erfaren og autoriseret elektriker op. Vi har mere end 30 års erfaring, og du kan altid se frem til professionel behandling. 

Vi har en bred vifte af erfaringer, og der er stort set ingen opgaver, vi ikke kan løse. Vi har gå-på mod og lader os ikke skræmme af en udfordring. 

Kontakt os på 70 27 24 04 eller mail: info@hhr.dk.

Mere end 30 års erfaring

Når du vælger vores elektriker Valby til udførelse af din opgave, om den er af mindre eller større omfang, kan du være sikker på, at du får udført et stykke kvalitetsarbejde, da vores el installatør har masser af erfaring og stor viden og stærke kompetencer inden for faget.

Det betyder ligeledes, at vores elektrikerfirma også gerne varetager både små som store projekter, herunder installation af belysning, kommunikationssystemer, overvågning med mere, samt større projekter, som renovering eller modernisering af hele eller dele af elnetværk. Så træk gerne på os, næste gang du har brug for hjælp til strømmen.

Hvad tilbyder en autoriseret elektriker Østerbro?

Uanset hvilket projekt du står overfor, er du velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. 

Vi er stolte over, at kunne kalde os specialister i både gennemgang af el-installationer i husstande og i generel diagnosticering af fejl i netværk og el-installationer. 

Vi er et elektrikerfirma som tilbyder mange forskellige former for services, og vores ekspertise spænder bredt. Skal du have hjælp til at installere alarmer og andre former for sikring i dit hjem, eller er det kommunikationsmuligheder, som dørtelefoner der driller, hjælper vi også gerne til med dette. 

Herudover tilbyder vi hjælp til renovation og installation af belysningsmuligheder af forskellige former.

Kontakt os på 70 27 24 04 eller mail: info@hhr.dk.

Er du i tvivl om et projekt?

Vi er en autoriseret elektriker Østerbro, der tilbyder rådgivning i forbindelse med diverse projekter eksempelvis i forhold til energioptimering og modernisering af el-installationer i både boliger og erhvervsbygninger. 

Vi hjælper derfor gerne til med sparring, og du er velkommen til at kontakte os for råd til de bedste og mest passende installationer, eller hvordan du bedst muligt effektiviserer dit energiforbrug. 

Hvad adskiller os fra et andet elektrikerfirma?

Vi er stolte over det arbejde og de services, vi tilbyder, og har vundet flere priser som årets håndværker. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og går til hver opgave med stor omhu. 

Vi har respekt for vores fag, og er klar over, hvor besværlige og tidskrævende dårlige el-installationer kan være. Vi gør derfor altid vores ypperste for at løse vores opgaver på en enkel og overskuelig måde, der efterlader det bedst mulige resultat. 

Vi ønsker altid at gøre vores kunder tilfredse, og kvalitet er derfor i højsædet hos os.

Læs mere om garantiordning.

Elektriker Østerbro profil

Hos HHR El-teknik er miljøbevidsthed en fast del af vores elektrikerfirma, og vi har derfor implementeret de mest miljøvenlige tiltag alle mulige steder. 

Dette kommer til udtryk gennem hele firmaet, startende med mindsettet hos hver enkelt medarbejder, til vores valg af materialer, transport, afskaffelse af affald og syn på kemikalier. Læs mere om miljøbevidsthed.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger elektriker firma?

Der er en række kriterier, der er vigtige at være opmærksom på, når du skal vælge elektriker Østerbro. Der er nemlig stor forskel på den kvalitet, forskellige steder leverer, hvilket har stor betydning for det endelige resultat. 

Det kan derfor være en god idé at tage en snak med firmaets mester, så du kan fornemme, hvem du indgår et samarbejde med. Mange steder tilbyder billig service, hvilket kan virke fristende, men som man ofte skal være påpasselig med. 

Hos HHR er vi stolte over det arbejde, vi leverer, og vi mener selv, at vores priser afspejler det færdige resultat. Vi tilbyder service til en pris, de fleste kan være med på, og går aldrig på kompromis med det endelige resultat. 

Du kan trygt vælge os, som dit elektriker firma, og vores mester står klar til at tage en snak, når det passer dig.

Autoriseret elektriker Østerbro - hvad vil det sige?

Et andet kriterium, der er vigtigt at have for øje, når du skal vælge elektriker Østerbro, er, hvorvidt der er tale om et autoriseret firma eller ej. Bag denne titel ligger der en stor tryghed for kunden, som kan være sikker på, at det pågældende firma opfylder betingelserne for installatørloven.

Herudover betyder titlen, at elektrikeren/firmaet er faglært, dvs. har en uddannelse inden for elektrikerfaget, har gået mindst 4 år på erhvervsskole og herefter 2 års overbygning på installatøruddannelsen som elinstallatør.

Akut elektriker Østerbro

Hos HHR står vi klar med akut elektriker Østerbro hjælp, da vores døgnvagt sidder klar til at rykke ud i alle døgnets timer. Står du med et pludseligt opstået problem, skal du derfor aldrig frygte, at du ikke kan få den rette hjælp. 

Du kan se vores tider og udkaldstillæg her

Kontakt os

Kontakt os på telefon 70 27 24 04 eller på info@hhr.dk.

Sammen finder vi den bedste løsning på dit projekt.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Vi tilbyder også

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​