Elektriker Herlev - Et billigt, autoriseret elektrikerfirma

Mangler du en elektriker i Herlev? Vores autoriseret elektrikerfirma, HHR El-Teknik kommer dig gerne til hjælp, hvis du behøver service af dit eksisterende elnetværk, eller hvis du ønsker et tilbud på dit næste projekt. Vi finder en billig løsning til dig.

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Autoriseret hjælp nær dig

Hvad end det er en mindre opgave med at få installeret en dørtelefon eller ny belysning, eller om det er et større projekt, der kræver et erfarent elektrikerfirma at udføre, kan du stole på, at vi, hos HHR El-Teknik både har kompetencerne og lysten til at hjælpe dig.

Vi har, baseret på vores erfaring som elektrikerfirma, stor viden bredt ud på et stort team af dygtige elektrikere, der gerne tager turen fra vores hovedkvarter i Gentofte, når du behøver hjælp af en elektriker Herlev.

En elektriker med kompetencer i Herlev

Vores elektriker kan hjælpe til med næsten af alle typer af opgaver i Herlev. Vi har nemlig et team af veluddannede elektrikere, der står klar til at hjælpe med både store som små projekter. Vi kan tilbyde vores hjælp til mindre og almindelige opgaver som: 


Og meget, meget mere. For ikke at nævne alle de opgaver, vi også kan løse ved større projekter. Ønsker du at få et tilbud fra en billig elektriker Herlev, kan du med fordel række ud til os i dag.

Elektrikerfirma med døgnvagt i Herlev

Skulle du stå midt om natten og have brug for hjælp til et elnetværk, der ikke virker, eller et endnu mere presserende problem, kan du altid kontakte vores døgnvagt, som gerne kører ud med en elektriker Herlev.

Vi ønsker at give den bedste service og skabe den største tryghed hos vores kunder, derfor kan du også forvente, at vores elektriker vil være hos dig hurtigt i Herlev, når du ringer til vores døgnvagt.

Kontakt os

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København