Elektriker i Gentofte - Autoriseret elinstallatør m. døgnvagt

Er du på udkig efter en elektriker i Gentofte med døgnvagt, så er du landet det helt rette sted. HHR El-teknik er et professionelt og kompetent team af både autoriseret elinstallatører og elektrikere, som yder en enorm service for vores kunder.

Se vores +750 anmeldelser her

elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte

Kontakt os

Din lokale elektriker i Gentofte

Hvis du skal have lavet kvalitets el installationer, udført el-tjek, have rådgivning eller opsætning af belysning, samt meget mere, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos HHR El-teknik er ingen opgaver for store eller for små. Vi står klar til at hjælpe dig med vores kompetente team, som hver dag gør en indsats for at yde den bedste service, for alle vores kunder. Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

Den kvalitets bevidste elektriker

Ikke nok med, at vi går efter at være de bedste el installatører Gentofte, så er vi også utroligt kvalitetsbevidste omkring vores arbejde. Vi bruger kun materialer af første klasse, så du kan forvente et perfekt slutresultat af din elinstallation. Vores kompetente og autoriseret elinstallatør eller elektriker bruger gode materialer, så du kan forvente at dine installationer holder i mange år frem.

Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige kundeservice, så kunden altid kan føle sig hørt og være tilfreds med vores arbejde. Vi ser os selv som den lokale elektriker i området, der altid sætter kunden forrest i et projekt. Derved mener vi, at man får det bedste resultat ved at have en åben kundedialog og være transparent. Læs mere om vores anmeldelser.

Hvilke el installationer tilbyder HHR El-teknik?

Vores autoriserede elektrikere i Gentofte står klar til at tilbyde dig følgende:

 • Installation af ventilation og klimastyring.
 • Montering og tilslutning af belysning. 
 • Installation af HPFI-relæ.
 • Installation af stikkontakter og afbrydere.
 • Installation af DUKA One
 • Installation af kommunikationsløsninger.
 • Montering og tilslutning af alarmer og overvågning
elektriker Gentofte

Vejledning fra din elektriker Gentofte

Har du problemer med elsystemet i hjemmet? Hos HHR El-teknik og elektriker Gentofte, står vi altid klar til at givende en hjælpende hånd med, når det angår el eller området herunder. Med et stærkt og ambitiøst team, gør vi altid vores bedste for, at du får det mest optimale ud af vores hjælp og vejledning. Med HHR, vil du få det meste ud af din aftalte tid, om det så omhandler installation, el tjek, eller noget helt tredje, så står vi til rådighed.

Ved at udfylde vores kontaktformular, kan vi kontakte dig og dermed hurtigt løse dit el-problem. 

Hos HHR El-teknik finder har du mulighed for at få hjælp til alle områder inden for el, og med vores effektive team, kan du både få hjælp til montering og installation af dit nye elsystem. Med en elektriker Gentofte kan du slippe bekymringerne og hvile trygt i at HHR El-teknik sætter dét at løse enhver problemstilling forrest, så du kan få det meste ud af din aftalte tid.

Den prisbevidste elektriker Gentofte

Hvad koster et el tjek mon? Har du ikke helt styr på, hvad en elinstallation eller el-montering koster? Bare rolig, hos HHR El-teknik har du mulighed for at finde en prisliste over, hvad de givne områder vil koste dig og din situation. Hvis der opstår en akut situation uden for normale arbejdstider, så er vi også til at kontakte i nattetimerne, så du hurtigst muligt at få hjælp til din el-teknik.

Prisen er varierende, alt efter hvad du skal have lavet, samt hvor længe den pågældende elektriker skal være til stede. Derudover vil du på HHRs hjemmeside, under prislister, også kunne finde en uddybende forklaring på, hvad der indgår i priserne og hvordan det hænger sammen timemæssigt.

Leder du efter en elektriker Østerbro eller Frederiksberg?

Den miljøbevidste elektriker Gentofte

Hos HHR El-teknik, går vi op i den grønnere udvikling, og derfor fokuserer vi på at vores materialer, transportmuligheder, brug af kemikalier samt vores affald skal være så miljøvenligt som muligt, så vi kan skabe en grønnere fremtid.

Autoriseret elinstallatør

Det er vigtigt at vælge sin elektriker Gentofte med omhu, da det hurtigt kan blive dyrt og bøvlet, hvis el løsninger bliver lavet forkert eller sjusket. Hos os får du en autoriseret elinstallatør, så du kan være helt tryg løbende gennem vores arbejde. 

Vores elektrikerfirma gør en dyd ud af at sikre kvalitets el installationer, hvor alt er præcis, som det skal være. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og vi går ikke fra en opgave, før både vi og vores kunder er helt tilfredse

Hvorfor vælge os?

Vi gør os umage med vores arbejde fra start til slut, og der er derfor ingen løse ender, når det kommer til vores elektriker firma. Vi fokuserer altid på at levere gode og sikre resultater, og vi ønsker en åben og gennemsigtig dialog med vores kunder, så alle parter kan føle sig godt tilpas. 

Du skal vælge os, hvis: 

 • Du ønsker en autoriseret el installatør og elektriker i Gentofte 
 • Du ønsker et grønt elektrikerfirma 
 • Du ønsker løsninger af høj kvalitet 
 • Du ønsker en god pris

Vi tager en udfordring med et smil

Vi er en elektriker i Gentofte, der kan løse alle typer af opgaver, store som små. Står du med en kompliceret eller uoverskuelig opgave, skal du derfor ikke være bange for at tage fat i os. Med vores store erfaring har vi set lidt af hvert, og vi tager derfor en udfordring med et smil. 

Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så kontakt vores elinstallatør, og lad os guide dig i den rigtige retning. Vi står gerne for både tjek af el og el syn, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine el løsninger er sikre og lever op til kravene. 

Mangler du en elektriker andetsteds? Du kan læse meget mere om dine muligheder for en Elektriker Charlottenlund og Elektriker Hellerup eller finde os mange andre steder på Sjælland.

Vi er også til at kontakte på sociale medier, som Facebook, Instagram eller Linkedin.

Elektriker døgnvagt Gentofte

Vores elektriker døgnvagt i Gentofte sidder klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå en akut situation i dit hjem, der kræver hjælp med det samme. Du kan derfor være helt tryg ved, at der er hjælp at finde. Behøver du pludselig hjælp, og er i tvivl om, hvad du skal gøre, så er vi klar.

Vores elektriker har mange års erfaring med akutte situationer og udfordringer, og vores medarbejder vil hurtigt kunne være hos dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, selvom det er uden for normale åbningstider. 

Faglig stolthed hos HHR elektriker Gentofte

Vi går til alle opgaver med en stor faglig stolthed og pålidelighed, og du kan derfor også være sikker på, at dine opgaver bliver løst ordentligt. Hos os er der ingen løse ender, og du kan altid regne med, at en autoriseret elinstallatør hos os ikke går, før opgaven er løst. 

Er du i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi peger dig gerne i den rigtige retning, og vi kommer med faglige råd til dine projekter. 

Tag fat i os, hvis du ønsker en elektriker Gentofte, du kan stole på.

FAQ

Hvor finder jeg den bedste elektriker Gentofte?

Hvis du står og har brug for rådgivning, eller blot en hjælpende hånd, så står HHR El-teknik til rådighed, så du kan finde faglærte, der kan løse dine problemstillinger.

Hvor ligger der en elektriker Gentofte?

For at løse dit elproblem, så kan HHR El-teknik komme ud og hjælpe dig, hvis der er opstået problemer, eller hvis du blot har brug for rådgivning til, hvad du skal gøre, hvis der opstår et problem.

Hvad kan en elektriker Gentofte hjælpe med?

Hos HHR El-teknik kan vi hjælpe på flere områder. Du kan herunder få hjælp til installation og montering, samt renovering af diverse el-relaterede områder.

Hvem har meget erfaring af elektriker Gentofte?

Det er altid godt at have meget erfaring, når man arbejder indenfor bestemte fagområder. Hos HHR El-teknik har vi mange års erfaring, så du kan trygt stole på os under forløbet.

Kontakt os og hør nærmere. Ring på telefon: 70 84 80 30. Eller læs mere, på vores side om el-installation.

Mikkel, indehaver
Elektriker

Oliver, indehaver
Elektriker

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København