Elektriker Lyngby - Autoriseret hjælp til dit projekt

Leder du efter en autoriseret elektriker lyngby i forbindelse med et nyt projekt? Hos HHR El-teknik tilbyder vi de bedste løsninger, og du kan se frem til top professionel hjælp. 

Kontakt os

Vi står klar til at rykke ud i hele Storkøbenhavn, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til el-installationer eller andre former for service. Hos os kan du altid forvente hjælp fra en autoriseret og professionel elektriker fra vores faste team. 

Vi har mere end 30 års erfaring bag os, og har derfor en bred vifte af kompetencer at trække på. 

Hvilke former for service får du hos en elektriker Lyngby?

Vi står altid klar til at tilbyde hjælp og sparring, og du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. 

Vi er et elektrikerfirma med stor ekspertise inden for gennemgang af el-installationer i husstande og er specialiserede i generel diagnosticering af fejl i netværk og el-installationer. 

Hos os finder du mange forskellige former for service, herunder:

  • Installation af alarmer og sikring i dit hjem
  • Installation af kommunikationsmuligheder, eksempelvis dørtelefoner
  • Renovation og installation af belysningsmuligheder 
  • Tjek og/eller udskiftning af hele eller dele af dit el-netværk.

Mangler du sparring til et projekt?

Hos HHR El-teknik står vi klar til sparring og rådgivning i forbindelse med dine projekter. 

Er det eksempelvis energioptimering og modernisering af el-installationer i både boliger og erhvervsbygninger, er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig med at finde de bedste løsninger. 

Vi hjælper også gerne med sparring til at finde de bedste installationer i forhold til omgivelserne. Læs mere om vores kvalitet og sikkerhed. 

Hvorfor vælge os fremfor et andet elektrikerfirma?

Vi er en elektriker i Lyngby, der er stolte over den service, vi tilbyder. Vi lægger derfor også enorm stor værdi i vores arbejde hver evig eneste gang. Vi har vundet flere priser som årets el-installatør i både 2020 og 2021, og har været nomineret flere gange.

Vi arbejder ud fra et princip, hvor vi gør vores ypperste for at tilfredsstille vores kunder. Vi har stor respekt for vores fag, og går altid til opgaver med stor omtanke. Vi er bevidste om, hvor frustrerende dårlige el-installationer kan være, og gør vores bedste for at løse opgaver omhyggeligt og enkelt. 

Se også vores kundereferencer

Hvad står vi for?

Vi er en elektriker Lyngby, hvor miljøbevidsthed er en integreret del af vores elektrikerfirma. Vi gør vores bedste for at altid at vælge den mest miljøbevidste løsning, hvilket skinner igennem fra alt fra vores medarbejdere til syn på kemikalier, afskaffelse af affald, valg af materialer og transport. 

Kontakt os

Ring til os på telefon 70272404, udfyld kontaktformularen her på siden eller skriv til os på mail info@hhr.dk

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning på dit projekt.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Ring på telefon: 70 27 24 04

Stor dækning og hurtig service

Med et fast team af dygtige elektrikere dækker vi Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro samt Hellerup, Gentofte og Charlottenlund.

Når du benytter vores el installatører er du altid sikret kvalitetsarbejde, og ved akutte problemer kommer vi hurtigt ud til dig og løser problemet.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København

Faste tilbud på kerneydelser

OBS! Læg mærke til vores kampagnetilbud – læs mere her. Vi tilbyder faste tilbud på en række kerneydelser:

El-tjek

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms) inkl. rapport.

El-tjeksrapporten bruges ofte af andelsforeninger i forbindelse
med salg af lejligheder.

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn op til 120 kvm.
(Dette er ikke “Villa” Eleftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring)

DUKA One modeller inkl. montering til lave priser

Hos HHR El-teknik er vi eksperter i at montere DUKA One modeller. Vi tilbyder derfor levering og installering af en lang række modeller til lave priser.

HPFI-relæ udskift

1250 kr.* inkl. moms (1000 kr. ex. moms)

*Forbehold: Tilbuddet er kun gældende i storkøbenhavn. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis. Der tages udgangspunkt i at der er plads tavlen til nyt HPFI-relæ.​​