Elektriker Lyngby - Autoriseret elinstallatør på dit projekt

Leder du efter en autoriseret elinstallatør eller elektriker i Lyngby i forbindelse med et nyt projekt? Hos HHR El-teknik tilbyder vi de bedste løsninger, og du kan se frem til hurtig og top professionel hjælp fra vores elektrikerfirma med døgnvagt. 

Se vores +750 anmeldelser her

Årets elinstallatør

Kontakt os

Vi står klar til at rykke ud i hele Storkøbenhavn, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til el-installationer eller andre former for service. Hos os kan du altid forvente hjælp fra en autoriseret elinstallatør og professionel elektriker fra vores faste team. 

Vi har mere end 30 års erfaring bag os, og har derfor en bred vifte af kompetencer at trække på.

Hvilke former for service får du hos en elektriker Lyngby?

Vi står altid klar til at tilbyde hjælp og sparring, og du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. 

Vi er et elektrikerfirma med stor ekspertise inden for gennemgang af el-installationer i husstande og er specialiserede i generel diagnosticering af fejl i netværk og el-installationer. 

Hos os finder du mange forskellige former for service, herunder:

  • Installation af alarmer og sikring i dit hjem
  • Installation af kommunikationsmuligheder, eksempelvis dørtelefoner
  • Renovation og installation af belysningsmuligheder 
  • Tjek og/eller udskiftning af hele eller dele af dit el-netværk.

Mangler du sparring til et projekt?

Hos HHR El-teknik står vi klar til sparring og rådgivning i forbindelse med dine projekter. 

Er det eksempelvis energioptimering og modernisering af el-installationer i både boliger og erhvervsbygninger, er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig med at finde de bedste løsninger. 

Vi hjælper også gerne med sparring til at finde de bedste installationer i forhold til omgivelserne. Læs mere om vores kvalitet og sikkerhed. 

Hvorfor vælge os fremfor et andet elektrikerfirma?

Vi er en elektriker i Lyngby, der er stolte over den service, vi tilbyder. Vi lægger derfor også enorm stor værdi i vores arbejde hver evig eneste gang. Vi har vundet flere priser som årets el-installatør i både 2020 og 2021, og har været nomineret flere gange.

Vi arbejder ud fra et princip, hvor vi gør vores ypperste for at tilfredsstille vores kunder. Vi har stor respekt for vores fag, og går altid til opgaver med stor omtanke. Vi er bevidste om, hvor frustrerende dårlige el-installationer kan være, og gør vores bedste for at løse opgaver omhyggeligt og enkelt. 

Se også vores kundereferencer, eller vores elektriker Næstved her. 

Hvad står vi for?

Vi er en elektriker Lyngby, hvor miljøbevidsthed er en integreret del af vores elektrikerfirma. Vi gør vores bedste for at altid at vælge den mest miljøbevidste løsning, hvilket skinner igennem fra alt fra vores medarbejdere til syn på kemikalier, afskaffelse af affald, valg af materialer og transport. 

Elektriker døgnvagt Lyngby

Opstår der et et akut problem hos dig, står vores elektriker døgnvagt Lyngby klar til at rykke ud. Det betyder altså, at der altid er hjælp at hente, selv uden for normale åbningstider. 

Nogle problemer kan være så akutte, at der ikke er tid til at vente. Dette kan være meget utrygt, men heldigvis har vi hos HHR en autoriseret elinstallatør og elektriker klar på alle tider af døgnet. 

Vores elektriker Lyngby kan være hos dig lynhurtigt, så du kan få hjælp til dine udfordringer. Vores team har mange års erfaringer med akutte situationer, så du kan være helt rolig ved, at vi finder en god og hurtig løsning på dit problem.

Et elektrikerfirma med stor faglig stolthed

Hos os finder du ikke blot en billig elektriker, men en autoriseret el installatør Lyngby med stor faglig stolthed. Det betyder, at vi tager vores arbejde alvorligt, og ikke efterlader løse ender. Hos os kan du være sikker på, at vi først går fra opgaven, når alle parter er tilfredse. 

Vi løser alle slags opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal have hjælp til el eller andre opgaver.

Kontakt os

Ring til os på telefon 70272404, udfyld kontaktformularen her på siden eller skriv til os på mail info@hhr.dk

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning på dit projekt.

Vil du vide mere om vores arbejde med el-installationer er du velkommen til at kontakte os via telefon, eller gennem formularen her på siden.

Kontakt os via formularen på siden, telefon 70 84 80 30 eller mail: info@hhr.dk.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København