Elektriker Slagelse - Autoriseret og erfaren el installatør

Med en dygtig elektriker i Slagelse, får du hurtigt fikset din elektriske problemer, så du igen kan gøre det, du er bedst til. Hos HHR El-teknik finder du dygtige og erfarne fagfolk, der brænder for deres fag og derfor gerne påtager sig både større og mindre opgaver.

Se vores +750 anmeldelser her

elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte

Kontakt os

Lad os hjælpe dig

Du finder os dog kun i Storkøbenhavn, hvor vi har vores daglige gang. Vi bevæger os ofte uden for egne bygrænser, men kontakt os endelig for din forespørgsel i Slagelse, så ser vi på, om vores elektriker kan være dig behjælpelig i denne egn. 

Det forhindrer os dog ikke i at hjælpe dig med at finde en god el installatør i dit område.

Elektrikerfirma med store kompetencer

Vi påtager os, som nævnt, både de større projekter, som installation af nyt elnetværk i hele bygninger, såvel som de mindre monteringsopgaver. Omfanget har ingen betydning for, om vi tager din opgave. Vi er drevet af den gode kundeoplevelse og yder derfor den bedste service vi kan, for alle og enhver.

Når en elektriker fra HHR El-teknik kommer forbi, kan opgaverne være alt fra installation af alarmsystemer i hjemmet, til udskiftning af eksisterende ledninger, netværk og lignende. Derfor varierer vores opgaver også altid fra dag til dag. Vi udfører blandt andet:

For blot at nævne nogle af de ting vi ofte beskæftiger os med. Så selvom vi ikke kan være din erfarne elektriker i Slagelse, kan det være, at du alligevel får brug for vores hjælp et andet sted eller en anden dag.

El installatør Slagelse

Kom i kontakt med en elektriker Slagelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning til alle typer elopgaver, samt vores døgnvagt, skulle du stå med et akut problem i de tidlige morgentimer eller uden for arbejdstid. Vi bevæger os ofte i Valby og på Nørrebro.

FAQ

Hvad koster en elektriker i Slagelse?

Skal du have fat i en elektriker i Slagelse, vil du typisk kunne forvente en pris på 300 til 400 kr. i timen som gennemsnit. Nogle er dyrere, andre billigere. Skal du derimod bruge en el installation, vil du skulle betale det mere for den større ekspertise.

Skal man vælge en elektriker eller en el installatør?

Svaret hertil afhænger af, hvad du har brug for hjælp til. Skal du have installeret mindre ting, såsom belysning, hårde hvidevare eller lignende, kan en elektriker sagtens være dig behjælpelig. Skal du have helt nyt elnetværk eller andre store opgave, så bør du kontakte en el installatør.

Må man selv udskifte el installationer?

Du må ikke selv begive dig i kast med at udskifte al el derhjemme. Her skal du bruge en autoriseret elektriker. Dog må du gerne selv arbejde med installationer, der har en afbryder, eksempelvis stikkontakter, der har et underlag – såsom en stikkontakt på en dørkarm.

Er et el-tjek af en elektriker lovpligtigt?

Det er ikke et lovkrav at få lavet et el-tjek, når du flytter ind eller ud af en lejlighed eller et hus, men det kan være en rigtig god ide for at sørge for, at alt er, som det skal være. Derfor kan dette også være noget, du kræver ved forhandling med sælger.

Kontakt os og hør nærmere. Ring på telefon: 70 84 80 30. Eller læs mere, på vores side om el-installation.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København