Elektriker Odense - Det rette elektrikerfirma nær dig

Behøver du hjælp fra en autoriseret elektriker i Odense, enten til et planlagt projekt eller måske mere akut? Hos HHR El-teknik kan vi hjælpe med både de store og små opgaver, så du aldrig står alene med dine elektriske komplikationer.

Se vores +750 anmeldelser her

elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte
elektriker Gentofte

Kontakt os

Lad os hjælpe dig

Vi kan som udgangspunkt ikke hjælpe dig, der bor på Fyn med installation, renovering eller reparationer, da vi har vores hovedkvarter i Storkøbenhavn. Det forhindrer os dog ikke i at hjælpe dig på vej til at finde den bedste og rette løsning for dig.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for dine muligheder i Odense.

Din erfarne el installatør

Hos HHR El-teknik har vi mange års erfaring inden for faget, og derfor kan vi påtage os alle typer og størrelser af opgaver. Herunder hører mere almindelige, men også sjældnere opgaver. Vi bliver ofte kaldt ud til opgaver, der indebærer:


Derudover, har vi hos HHR El-teknik også en elektriker døgnvagt, der kan assistere dig ved akutte udkald på alle tider af døgnet. Så står du og mangler professionel og autoriseret hjælp til dine el-problemer, så er vi til tjeneste inden længe – dag og nat. Dog ikke i Odense.

Elektriker Odense - Hall

En elektriker i Odense

Når nu, vi ikke kan være dit foretrukne elektrikerfirma i Odense, så vil vi hjælpe dig med at finde frem til den rette. Det er oftest ikke svært at finde en dygtig el installatør, men der kan være forskel på, om de er gode til og erfarne inden for netop det, du behøver hjælp til.

Skal du have lavet en større installation i dit hjem i Odense, vil titlen el installatør være den, du skal gå efter. Er det nærmere et servicetjek eller rådgivning i belysning eller lignende, så kan langt de fleste elektriker gøre et rigtigt fint stykke arbejde.

Find vores hjælp i byer som Frederiksberg, Gentofte og på Amager.

Læs også disse medier, vi bliver nævnt i her

FAQ

Hvad er forskellen på en el installatør og en elektriker?

En el installatør er en elektriker med en udvidet uddannelse, der gør personen mere egnet til forskellige større opgaver. Dette betyder nemlig, at personen har en installatøruddannelse oven i den 4 årige elektrikeruddannelse.

Hvad koster en elektriker i Odense?

Skal du have en elektriker ud i Odense, vil du typisk skulle af med alt fra 300 til 400 kroner i timen. Er det en lærling, er det ofte billigere, men hvor du bør forvente et budget på den førnævnte pris, som gennemsnit.

Hvad må en en elektriker uden autorisation udføre?

Det vil typisk være udskiftning af el-installationer og tilslutning af strøm, som en elektriker i Odense uden autorisation må arbejde med. Dette gælder eksempelvis udskiftning af stikkontakter, afbrydere, ventilation, mm, samt tilslutning af køleskab, komfur, osv.

Hvor meget strøm må man selv installere?

Holder du dig til kun at arbejde med elinstallationer, der har under 250 volts strømstyrke, kan du sagtens selv gøre det. Du skal dog altid være opmærksom på den fare, som strøm medbringer. Arbejdet må ikke ændre ved den grundlæggende installation i elnetværket.

Kontakt os og hør nærmere. Ring på telefon: 70 84 80 30. Eller læs mere, på vores side om el-installation.

El-tjek

Hurtig kontakt, hurtig aftale og hurtig udførelse til en fin pris

Henriette Horsager Sørensen

2100 København Ø

LED spots

Super tilfreds. Rigtig dygtige og overholdt alle aftaler

Christoffer Håkonsson

2920 Charlottenlund

Ny el

God oplevelse – fornem kommunikation, hurtigt og rent arbejde

Jonathan Høeg Jensen

2400 København NV

Elarbejde

God service. Og til den aftalte tid, hvilket ikke er en selvfølge.

Thorstein Theilgaard

2100 København Ø

Vores kunder siger

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt​

Du kan også ringe os op på nummeret nedenfor. Vi arbejder alle døgnets 24 timer!

Kontakt os

elektriker København